„Je tam Anděl!" zaradoval se bubeník poté, co si kapela Mirai odnesla z úterního předávání cen Anděl sošku v kategorii Objev roku. „Děkuji moc všem blízkým za podporu a že mě máte rádi za všech okolností," napsal na Facebook a vypsal i konkrétní lidi, kterým za úspěch vděčí.

Zmínil samozřejmě celý tým Mirai, ale také své blízké a přátele. Nezapomněl ani na svou zesnulou manželku. „Hlavně ale posílám velký dík nahoru. Mám pocit, že život musí jít dál. Stejný už nebude a ani to nechci," dodal Bílý.

Podobně už milované Denise (†26) děkoval i v minulosti, například poté, co Mirai vyhrála hned tři ocenění Český slavík (Objev roku, Nejoblíbenější píseň Rádia Impuls a Cena za nejstreamovanější českou skladbu). Je jasné, že mu partnerka v životě velmi chybí. O život náhle přišla na konci září, kdy ji srazilo auto. Dvojice přitom zrovna plánovala založit rodinu, a tak byla ztráta o to bolestnější.

„Čím víc poznávám lidí, tím víc si uvědomuju, že jsi byla dokonalá. Chybí mi tvůj smích. Tvůj humor. Tvoje radost ze života. Chybí mi to, jak jsi byla šťastná kvůli úplným maličkostem," vyznal se nedávno Šimon na sociální síti. 

„Upřímně... Jsou chvíle, kdy mám chuť všechno zabalit a jít za tebou. Opustit zbytečné starosti, plány, vize a představy o tom, jak by měl můj život vypadat," napsal dokonce zesnulé Denise, že pomýšlí na sebevraždu. „Vím ale, že by to tak Bůh nechtěl," dodal vzápětí.

Fotogalerie: Předávání cen Anděl 2018
99 fotografií

VIDEO: Záznam z netradičního posledního rozloučení s Denisou: Vypouštění balónků do nebes!

Video
Video se připravuje ...

Se zemřelou hudebnicí se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe. Soňa Molatová

 

Fotogalerie
32 fotografií