Zlomená žebra, pohmoždění celého těla a těžký otřes mozku. S tím se musel vypořádat muzikant Viktor Dyk, který tvořil pár s herečkou Ivanou Jirešovou. Po nešťastném pádu musel být převezen do nemocnice, kde ho léčili na JIP. Naštěstí už je ale Viktor z nejhoršího venku. Dokonce začal komunikovat i se svými fanoušky.

"Jsem ráda, že už jsi v pořádku," napsala mu jedna ze sledovatelek. "To jo, tak nějak prozatím, ale... vlastně už jsem zase na cestě do ráje, poté, co mě to malinko svedlo do háje," popsal Viktor svůj momentální zdravotní s stav a jeho fanynka opáčila, že zkusit se má všechno. "Jasan, jinak bychom nevěděli vůbec nic...a nevážili si vůbec ničeho, ničeho malýho a kouzelnýho, mnohdy. Některejm bytostem bych to nejradši naordinoval, v rámci "procitnutí v pokoře," reagoval.

Viktor od fanoušků může čerpat hromadu pozitivní energie, protože podporujících komentářů mu přišlo opravdu mnoho a on reagoval nejenom slovy díků, ale také potvrzením, že je všechno na dobré cestě. "Fyzicky? Plán první - novorozenecké síly - to asi jo...A mentálně? To už jsem "doma" pořád, zaplaťpánbůh. Dík, to každopádně..," dodal. Doufejme tedy, že budeme moci co nejdřív Viktora Dyka opět vídat na prknech, která znamenají svět!

VIDEO: Exmanželka Viktora Dyka Ivana Jirešová k nepoznání! Jako čarodějnici jí to neuvěřitelně sekne!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ivana Jirešová k nepoznání! Jako čarodějnici jí to neuvěřitelně sekne! Blesk TV

Fotogalerie
18 fotografií