„Jsem atraktivní eskort s chutí podnikat cokoli, čím větší penis, tím lépe…“ Těmito drsnými slovy měli útočníci lákat na sex s Vlaďkou, a spustit tak i lavinu perverzních zpráv, kterou ji začali bombardovat cizí muži. Nenechala si to líbit a obrátila se na policii a ta začala pátrat. Už v listopadu modelka prohlásila, že za vším stojí její bývalý manžel a jeho blonďatá přítelkyně.

„To je nějaký nesmysl. Vůbec nevím, o co jde. Kauzu jsem zaregistroval, ale že bych s ní měl něco společného, tak to je kravina. Jestli mě někdo obviňuje, budu to muset předat právníkům,“ bránil se Blesku tehdy rozhořčený fotbalista. Podle exkluzivních zjištění Blesku teď ale má máslo na hlavě! On i jeho partnerka jsou totiž v hledáčku policie jako jedni z hlavních podezřelých.

Usvědčení z kamery

„Mohu potvrdit, že prověřujeme podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizích práv,“ řekla Blesku brněnská policejní mluvčí Andrea Cejnková. Podle dokumentů, které má Blesk k dispozici, získala ale policie proti oběma pádné důkazy. Vypátrala, kde došlo k zaplacení fiktivního inzerátu modelky na erotických serverech. Výpisy z účtu ukázaly, že se jednalo o nejmenovanou banku v Praze 4.

„Dle poskytnutého kamerového záznamu byli při placení inzerátu jednoznačně ustanoveni podezřelý Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová, kdy Kristelová drží v ruce mobilní telefon a dává pokladníkovi pokyny k platbě. Řepka následně poplatek uhradí bankovkami 2 x 500 Kč, 1 x 200 Kč a mincí 10 Kč. Po platbě byl inzerát dne 19. 9. 2017 v 10:46 hod. zveřejněn na stránkách,“ stojí mimo jiné v usnesení o zahájení trestního řízení.

Podivné shody

Navíc z něj vyplývá i další zajímavá shoda. Například že na vzkazy zájemců o sex podvodníci odpovídali z IP adresy hotelu Legere v Lucembursku, a to zrovna v době, kdy tam byli ubytováni i Řepka s Kristelovou. Policie si v únoru podezřelé milence pozvala k podání vysvětlení, kde měli možnost celou věc vysvětlit. Ani jeden z nich ale nechtěl vypovídat.

„Vzhledem k tomu, že prověřováním zjištěné a odůvodněné skutečnosti nasvědčují tomu, že byl spáchán trestný čin a že ho spáchaly určité osoby, policejní orgán rozhodl o zahájení trestního stíhání Tomáše Řepky a Kateřiny Kristelové,“ potvrzuje dokument dále.

VIDEO: Skandální odchod Kristelové a Řepky ze studia.

Video
Video se připravuje ...

Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah! Playtvak.cz

Fotogalerie
19 fotografií