Když byla Zuzana Kronerová mladší, stávalo se, že byla ve společnosti svého otce Jozefa Kronera, který byl také slavným hercem, otrávená. Lidé totiž toužili po jeho podpisu a to si Zuzana moc neužívala. Se svými vlastními dětmi ale okusila dost podobný chléb.

"Moje děti chodili na gymnázium, které je blízko našeho služebního vchodu do divadla Astorka. Takže jsme se vždycky loučili nenápadně. A jednou jsem na to zapomněla a na Adama, který šel někam za kamarádem, jsem něco zavolala. Pak mně to doma vyčítal, že to pro něj byla strašná hanba," zavzpomínala herečka s tím, že ve škole se dozvěděli, kdo je jeho matka, až na školním sdružení, když se všichni ptali, co tady dělá ta herečka Kronerová. "Děti mají samozřejmě jiné jméno, po otci," uvedla v rozhovoru pro časopis Téma.

Navíc jejího syna čekala ještě poněkud trapná situace s kamarádem, který ho zval na film Bába z ledu do kina. Tam Zuzana hraje s Pavlem Novým pár, který se snaží provozovat sex. "Kamarád mu nabízel lístek a říkal: Hele, hraje tam nějaká Kronerová a je tam skoro celá nahatá. Ale už je to docela bába, no. Půjdeš? A syn na to: Nahatá... A ještě ke všemu je to moje matka," popsala se smíchem herečka.

Výkon v oceněném filmu ale syn nakonec ohodnotil na výbornou, ačkoliv se s kritikou maminky nemaže. "Syn, který má celkem ostrý humor, se přiznal, že ho to na několika místech dojalo. Je to taky citlivka," dodala herečka.

VIDEO: Pavel Nový získal svého prvního Českého lva! Zavzpomínal na sex před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nový získal svého prvního Českého lva! Zavzpomínal na sex před kamerou! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií