"My jsme měli domluvenou schůzku, na kterou on nedorazil. Tak jsem tam seděl, on nešel a já to hned začal řešit, volal jsem pár lidem a nikdo z nás ho nemohl sehnat," začal Jiří Mádl s popisem okamžiků, kdy už se o pár kilometrů dál záchranáři snažili Jana Třísku, jenž spadl do Vltavy z Karlova mostu, zachránit.

Se smrtí Jana Třísky, který měl ve filmu Na střeše ztvárňovat jednu z hlavních rolí, přišly nejen organizační komplikace, ale také velký smutek. Zejména, když se mělo začít točit, ale nestalo se tak. "Bylo to šílený, musíte to totiž okamžitě začít řešit konstruktivně. V podstatě až odosobněně. Jedete tak nějak automaticky, což vám zároveň vlastně pomáhá překonávat ten smutek. Ten propuknul až tak deset dní poté, kdy už trochu začal utichat mediální tlak," vysvětlil v rozhovoru pro Téma Mádl, který měl Třísku velmi rád.

Legendární herec Jan Tříska se v sobotu 23. září šel projít na Karlův most, kde obvykle před začátkem nového natáčení nabíral energii. Byl viděn, když seděl na zábradlí mostu a poté spadl do řeky, což se mu stalo osudným. Poté, co několik minut plulo jeho tělo na hladině, pro něj skočili dva polští turisté, kteří kolem jeli na výletní lodi. Lékaři se sice snažili dostat herce zpět do života, bohužel, po několika hodinách v nemocnici zemřel. 

VIDEO: Jiří Mádl ve Varech: Jaké drama zažil při natáčení ve Francii?

Video
Video se připravuje ...

Jiří Mádl ve Varech: Jaké drama zažil při natáčení ve Francii? Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií