Ornella se jako většina maminek neubránila nostalgii a vzpomínkám na dny, kdy její malé štěstí přišlo na svět. „Právě dnes je tomu přesně 5 let, co se mi tahle milovaná prdelka narodila... Nemůžu tomu uvěřit, že se na mě dneska smál už takhle velkej kluk?!“

„Krásné narozeniny, MILÁČKU náš nejmilovanější!“ popřála synkovi na Instagramu a připojila fotku oslavence. Ten na snímku sedí u stolu a před sebou má počítač i blok a pár pastelek. Vesele se usmívá a na hlavě má z vlasů udělané »číro«.

I když fotka vyvolala vesměs hezké ohlasy, v nichž další maminky zmiňovaly své ratolesti, našli se i tací, kdo se chopili šance a do Koktové a jejího syna si rýpli. „Velkej je až moc, měli byste s tím něco dělat, už tak se mu všichni budou smát kvůli jménu a rodičům,“ naznačoval v komentářích kdosi, že má chlapec nadváhu a hrozí mu tak ve škole šikana.

Brunetka na drobnou urážku ale nijak nereagovala. Na nenávistné vzkazy je už zřejmě zvyklá, jelikož si jich dost užila zejména v době, kdy Quentina čekala. Zejména proto, že jeho otec Josef Kokta byl tehdy ženatý s Gábinou Partyšovou (39). S tou se později rozvedl a vzal si právě Ornellu (tehdy Štikovou).

VIDEO:  Ornella promluvila o exekuci a dluzích manžela Kokty: Už začíná zase vydělávat!

Video
Video se připravuje ...

Ornella promluvila o exekuci a dluzích manžela Kokty: Už začíná zase vydělávat! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
65 fotografií