Má před sebou velké plány. Muzikant Felix Slováček a jeho mladší milenka Lucie Gelemová by si měli pomalu balit kufry. Česká je totiž parádní dovolená. "Určitě chci s Lucií vyrazit ještě do Ameriky. I když jsem se teď vrátil, tak mám v Kalifornii ve Vegas kamaráda, který tam chce skončit a vrátit se do Čech. Tak ten mě tam zve, chce mi Vegas ukázat očima místního, co tam žije padesát let," rozpovídal se Felix. "Býval to bubeník, hrávali jsme spolu a s manželkou, co byla kadeřnice a česala velké hvězdy, utekli. Jenže ona mu teď bohužel zemřela, takže chce prodat dům a všechno a vrátit se domů. Tak jsem se rozhodl, že za ním s Lucií odjedeme," vysvětlil v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

I když hudebník nikdy nebyl zastánce sázení obrovských peněz v kasínu, ve Vegas udělá výjimku. "Ne, to ne, nikdy jsem tomu nepropadl. Ale samozřejmě, kdybych si tam nezahrál, tak je to, jako bych tam nebyl. Vezmu sto dolarů a určitě si tam trošku zahraju. Buď s jednookým banditou nebo blackjack," zamyslel se.

Lucie se má zkrátka na co těšit. Od Felixe bude mít totiž tuto dovolenou tak trochu za odměnu za to, že mu stojí po boku. "Určitě je to krásné, inspirující a je to takové nakopnutí do všeho, co dělám," uvedl s tím, že ze začátku měl strach z toho, co na jeho vztah s mladší ženou řekne okolí. Nakonec mu prý ale vztah udělal dobrou reklamu.

VIDEO: Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií