Daniela o víkendu vystupovala v Městském domě kultury v Sokolově. Zrovna když zpívala píseň How Deep Is Your Love, udělalo se jí najednou špatně. „Stala se mi taková divná věc...na pódiu se mi během vystoupení udělalo na omdlení," napsala na Instagram o nepříjemném zážitku.

Chybělo tak málo a mohla padnout do mdlob přímo na pódiu. Možná by se dokonce zranila, kdyby ji včas nikdo nezachytil. Nakonec si ale brunetka známá z prvních dílů Ordinace v růžové zahradě poradila sama. „Tak jsem si sedla na zem na kraj pódia a nohy jsem spustila dolů," popsala s tím, že nevolnost zřejmě způsobil nedostatek vzduchu. Diváci přitom vůbec nic zvláštního nezpozorovali.

„Netušila jsem, že to na tančící lidi zafunguje tak, že přestanou tančit a nahrnou se k pódiu fotit selfie se mnou... No, nechtěla bych vidět ty fotky. Oni netušili, že kdybych si nesedla, tak omdlím...přesto jsem musela dál zpívat...a tak mají všichni na těch selfíčkách výhled až do mého krku a Danielu těsně před omdlením," dodala Šinkorová a dodatečně se omlouvala.

„Hrdino. Já bych utekl. Klóbrc až po kotníky," složil jí poklonu kolega Miroslav Etzler (53) a podobně se v komentářích vyjádřili i další lidé, kteří ocenili hereččin přístup a hlavně rychlou reakci.

VIDEO: Daniela Šinkorová zavzpomínala, jak ji manžel učit lyžovat. Smál se jí celý Špindl!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová zavzpomínala, jak jí manžel učit lyžovat. Smál se jí celý Špindl! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií