Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pánové to na Českém lvu roztočili: Dykovi koukala z kapsy pětitisícovka, Sláma neměl ani boty

/
  • Na Českých lvech byli letos překvapivě odvážnější pánové než dámy.
    12. března 2018 ● 10:21

    Předávání cen Český lev je velká událost, která si žádá po pánech smokingy a po dámách róby. Všechnu pozornost na sebe obvykle upoutají herečky v nádherných šatech a muži jsou často opomíjeni. Podívejte se do naší galerie, jak se na slavnostní večer oblékli muži!  


     

  • 1.

    Oldřich Kaiser à la Lagerfeld

    Už tradičně dokázal všechny zaujmout komik a herec Oldřich Kaiser (62), který si už podruhé došel pro lva, tentokrát za svůj výkon ve filmu Po strništi bos. Upoutal hlavně svým vzhledem, který se nápadně podobal módnímu návrháři Karlu Lagerfeldovi (84). „Bylo to moc roztomilé, dokonce mi připomínal páže z pohádky a pohled na něj mi vyvolal úsměv na rtech. Prostě má svůj styl a to je k nezaplacení,“ rozplývala se nad svým oblíbeným hercem jedna z návštěvnic.

    Už tradičně dokázal všechny zaujmout komik a herec Oldřich Kaiser (62), který si už podruhé došel pro lva, tentokrát za svůj výkon ve filmu Po strništi bos. Upoutal hlavně svým vzhledem, který se nápadně podobal módnímu návrháři Karlu Lagerfeldovi (84).
    Autor: archiv Blesku

    Už tradičně dokázal všechny zaujmout komik a herec Oldřich Kaiser (62), který si už podruhé došel pro lva, tentokrát za svůj výkon ve filmu Po strništi bos. Upoutal hlavně svým vzhledem, který se nápadně podobal módnímu návrháři Karlu Lagerfeldovi (84).
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Polívka v nesnázích

     I když je Bolek Polívka (68) pravidelným návštěvníkem vyhlášení cen Český lev, orientace v prostoru nebude jeho silnou stránkou. To, že abstinoval a byl hlavně o vodě, se mu stalo osudným už před přenosem. Vypil jí totiž tolik, že si potřeboval odskočit na pány. „Prosím, netušíte, kde najdu toalety? Ale rychle, nebo se stane neštěstí,“ prosil zoufale o pomoc barmana herec. Na večírku se dlouho nezdržel. „Můj syn má zítra zápas za basketbalový tým Vyškova a jedu ho podpořit, tak musím brzy domů,“ hlásil už u příchodu Bolek.

    Bolek Polívka vyrazil na předávání cen Český lev.
    Autor: archiv Blesku

    Bolek Polívka vyrazil na předávání cen Český lev.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Pracháč Vojtěch Dyk

    Už dlouho je Vojtěch Dyk (32) znám pro svůj nevšední modní vkus. Nezklamal ani jako doprovod své partnerky Tatiany Vihelmové (39), která byla nominována za herecký výkon ve filmu Bába z ledu, kde si zahrála vedlejší roli. Aby svůj už tak dost výrazný květovaný smoking ozvláštnil, místo kapesníčku použil pětitisícovou bankovku. Těžko říci, zda se jednalo o recesi, nebo měsíční kapesné, které mu partnerka přidělila, rozhodně však na afterparty bankovku rozměňovat nemusel, protože alkohol tekl proudem zdarma.

    Vojtěch Dyk doprovodil Tatianu Vilhelmovou.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Bohdan Sláma naboso

    Radost z obrovského úspěchu filmu Bába z ledu, na kterém trávil pět let svého života, nedokázal režisér Bohdan Sláma (50) skrývat! „Mám neskutečnou radost, je to něco, co jsem sám nečekal,“ svěřil Sláma krátce poté, co převzal sošku. Všechny překvapil, když se objevil bez bot. „Je to z úcty k lidem, kteří se otužují, tímto jsem jim chtěl vzdát čest,“ dodal režisér, který v předsálí Rudolfina dost riskoval, protože se tam rozbíjela jedna sklenička za druhou a hrozilo mu ošklivé pořezání.

    Radost z obrovského úspěchu filmu Bába z ledu, na kterém trávil pět let svého života, nedokázal režisér Bohdan Sláma (50) skrývat!
    Autor: archiv Blesku

    Bohdan Sláma vyrazil bos.
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Čtěte více!

    Vše o Českém lvu naleznete: ZDE!!!

  • 6.

    VIDEO: Karel Janeček - Český lev

    Video
    Video se připravuje ...

    Karel Janeček – Český lev David Turek, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 34

Gottwald: 5 litr v kapsičce to on jako hodný hoch to nese babičce k důchodu aby si na zimu mohla koupit důchodky..........

(13. 03. 2018 10:32)

oldinek: Co myslíte,co by asi čouhalo z bot Slámovi,kdyby si je vzal?

(12. 03. 2018 14:57)

plebejec: Každým dalším podobným excesem, provokacemi komediantu a žumpopisálku se potvrzuje, že Lenin udělal době, když vystřelil z Aurory. Už by byla zapotřeby nová deratizace příživníku.

(12. 03. 2018 14:51)

sores: Česká namyšlená špína se předvádí jako vždy!! Dyk je hodně trapný když má v saku místo kapesníčku 500 Kč Je to malost českého človíčka který ze sebe dělá amerického milionáře,koukejte všichni co si mohu dovolit za vaše prachy co dáte za vstupenky. Jo opravdu prostoduchý národ jsou češi.

(12. 03. 2018 14:46)

plebejec: George...prosím tě,...neurážej džez, tam podobná verbež není! Ale, chápu podstatu tvé charakteristiky.

(12. 03. 2018 14:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy