K nehodě Grossové, která je právě za roli Sáry nominována na prestižní Thálii, došlo až kuriózním způsobem. Jednou z hlavních rekvizit muzikálu jsou totiž výrazné upíří zuby, s nimiž všichni zpěváci vystupují. „Před závěrečnou děkovačkou, kdy herci ve tmě přebíhají do portálu a připravují se, došlo ke střetu Natálky a slečny Pavly Harongové, tanečnice a choreografky připravovaného Fantoma Opery. Srazily se obličeji tak nešťastně, že Natálka narazila nosem do upířích zubů slečny Harongové a nos si rozsekla,“ potvrdil Blesku dirigent a autor hudebního nastudování Plesu upírů Michal Macourek.

V divadle samozřejmě byli přítomni zdravotníci, ale přesto byla Natálka rychle odvezena do nemocnice na pohotovost a na rentgen. „Jedná se spíše o potvrzení toho, jestli nos není zlomený. Na zprávu lékařů zatím čekáme,“ dodal Macourek v pátek večer těsně po nehodě. 

Ples upírů už má za sebou více než 150. repríz a blíží se do svého pražského finále, Slavný rakouský muzikál na motivy filmu Romana Polanského totiž v červnu v GoJa Music Hall končí, aby se od září mohl vrátit legendární Fantom Opery.

VIDEO: Janeček o Grossové nominované na Thálii: Vestoje jí tleská i Vídeň!

Video
Video se připravuje ...

Janeček o Grossové nominované na Thálii: Vestoje jí tleská i Vídeň! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
10 fotografií