Slavnostním večerem, který se nesl v duchu elegance, provázeli zpěvačka Monika Absolonová (41) a herec a moderátor Maroš Kramár (58). Na pódiu uvítali mimo jiné i pětibojaře Davida Svobodu (32), který jim předvedl svou medaili. Především ale jeviště patřilo zpěvákům a hudebníkům, například Marku Ztracenému(33), Monice Bagárové (23) či kapele No Name. Všechna vystoupení doprovázel v čele s dirigentem Vlado Valovičem Rozhlasový Big Band Gustava Broma.

Dokonce i moderátorská dvojice přispěla svou troškou do mlýna a během večera oba dva zazpívali. V případě zpěvačky to asi nikoho nepřekvapí, ovšem od Slováka, který se u nás proslavil zejména moderováním pořadu Zázraky přírody, by to asi čekal jen málokdo. Přesto jeho slovenské předělávky známých hitů, jako například Mambo No. 5, publikum ocenilo potleskem.

Fotogalerie: Ples Českého rozhlasu na Žofíně: Ve…
71 fotografií

Hosty tvořily především partnerské dvojice, mezi nimi i herec Jan Přeučil (81) s manželkou Evou Hruškovou (65). Není divu, že parket dlouho prázdný nezůstal. V kole svou dámu roztočil i ředitel Českého rozhlasu René Zavoral (41). Všem se ale tajil dech, když vystoupil i vítězný pár ze StarDance - herec Zdeněk Piškula (19) s tanečnicí Veronikou Lálovou (26).

VIDEO: Piškulova tanečnice Lálová: Můj nahý zadek odrovnal Marka Ebena!

Video
Video se připravuje ...

Piškulova tanečnice Lálová: Můj nahý zadek odrovnal Marka Ebena! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
70 fotografií