Od smrti maminky, která zemřela na rakovinu prsu, když bylo Anně K. teprve devatenáct let, se zpěvačce nestalo nic pěkného. Ona sama onemocněla v roce 2010 a od lékařů si vyslechla stejnou diagnózu jako před lety její matka.

To však ještě netušila, jak rakovina zasáhne do její rodiny mnohem hlouběji. „Začala umírat máma Tomáše, mého partnera, kterou jsem vnímala jako svou druhou mámu, umíral můj táta, zemřela mi kamarádka, pak druhá, která stála dvacet pět let vedle mne jako velká opora v nemoci, práci i v životě, umírali moji psi. A já jsem u všeho asistovala,“ svěřila se Anna K. týdeníku Téma s tím, že si jejich smrti bere jako osobní prohru. Nakonec přežili jen milovaní hafani.

Zákeřná nemoc neporazila Annu K. ani, když se objevila podruhé. „Není to recidiva, ale jde o nové onemocnění. A projevilo se proto, že moje léčbou zdevastované tělo, které ještě nemělo žádnou svou obranyschopnost a bylo a je zatížené dispozicí, ten nápor nemohlo zvládnout,“ přiznala zpěvačka, že ani druhé onemocnění ji dosud nenaučilo zvolnit a odpočívat.

 VIDEO archiv: Nemocná Anna K.: Jak se cítí po operaci? Jsem uprostřed sopky! A přibrala jsem 8 kilo!

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anna K.: Jak se cítí po operaci? Jsem uprostřed sopky! A přibrala jsem 8 kilo! David Turek, Aleš brunclík

Fotogalerie
34 fotografií