Pazderková se na dalekou cestu s Pavláskem a dalším komikem Karlem Hynkem (43) vypravila kvůli turné stand-up comedy pořadu Na stojáka. To potrvá celých 14 dní a tříčlenná výprava během něho vystoupí například v Sydney, Melbourne či Brisbane.

Již z dlouhé cesty Iva i Lukáš sdíleli řadu momentek a krátkých videí na sociálních sítích. „Tak jsme po 16 hodinách přistáli a Karel Hynek vypadá ještě hůř než předtím. A Iva furt stejně hnusně, ta se nezměnila,“ vtipkoval v letadle Pavlásek alias »Tydýt«.

Ten si také během přestupu v Dubaji stěžoval, že jeho dva parťáci chodí v jednom kuse kouřit a jeho tak nechávají samotného. Na cigaretu ostatně Hynek s Pazderkovou zašli i hned po přistání v Melbourne.

Teď trojice komiků poznává místní krásy, přičemž někdejší porotkyně z show Tvoje tvář má známý hlas se raduje hlavně ze zeleně a různých zvířat. Dlouhý let se ale na nich dost podepsal, a tak bojují s únavou z časového posunu. „Za dvě hodiny vystupuju a jsem úplně v klidu. Spala jsem čtyři hodiny, úplně v pohodě,“ dělala si z toho na Instagramu legraci bývalá Blbá blondýna a předstírala, že hned vzápětí usíná.

VIDEO: Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
66 fotografií