Karel Gott? No jo, ten už je náš. Bydlí tady nad náma,“ uvedla sousedka zpěváka, která bydlí v Doubici, kde má Mistr zbrusu novou roubenku, kam jezdí i s rodinou relaxovat. A i když se chystá po nemoci opět naskočit do pracovního procesu, jistě ho v malebné vesničce sousedé uvidí častěji. Odpočívat je totiž potřeba!

Když začal Karel Gott roubenku stavět, obyvatelům Doubice se obrátil život vzhůru nohama. Všichni totiž byli zvyklí na to, že žijí v poklidné vísce. To se ale změnilo. Do vsi dokonce fanoušci Gotta začali pořádat zájezdy autobusy, aby svého idola zahlédli. Doubice se prostě stala opravdu rušným místem, na kterém se pohybovalo rázem velké množství lidí a aut.

Nyní ale největší rozruch utichl a obyvatelé, kteří měli původně nepříjemný rozruch zpěvákovi za zlé, se zklidnili. A slavného zpěváka vzali do party. „To je samozřejmě fajn, když je tady v okolí někdo takový. Má hezkou chalupu a zapadl sem,“ řekla Prásku jedna z obyvatelek. Už je doubickej,“ dodal další osadník s tím, že se s Gottem zatím jen oťukávají na místních cestách, když si přijede odpočinout do roubenky, zejména teď po nemoci. „Hlavně mu přejeme hodně zdraví,“ dodali obyvatelé.

VIDEO: Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdili dělníky kontrolovat!

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdí dělníky kontrolovat! Luboš Procházka, David Malik

Fotogalerie
82 fotografií