Interpretka písně Už nejsem volná o své nepříjemné situaci informovala prostřednictvím profilu na sociální síti. „Ke 31. 12. 2017 jsem ukončila spolupráci se slečnou Kocourkovou. Ta to zřejmě nevydýchala a zakázala mi používat fotografie, které jako agentura platila,“ postěžovala si Janů.

Zákaz použití fotografií ji nepříjemně omezuje, jelikož je musela smazat ze svého oficiálního webu. „Proto budou moje webové stránky chvilku ‚provizorní‘. Ale hned v pondělí udělám s Lenkou Hatašovou nové a Vy je co nejdřív uvidíte,“ slibovala zpěvačka. Za pár hodin se ale fanouškům znovu ozvala a poprosila je o pomoc. Vyzvala je, aby všechny fotky či videa s ní poslali na její e-mail. „Však my ty stránky vymazlíme,“ neztrácela svůj optimismus.

Neodpustila si pak jednu rýpavou poznámku směrem k osobě, která jí všechny komplikace způsobila. „Slečna Kocourková se může za dlouhých zimních večerů těšit ze svých (mých) fotek,“ vzkázala exmanažerce, nad jejímž chováním nevěřícně kroutí hlavou. „Myslela jsem, že ten náš rozchod proběhne v pohodě, jak je ale vidět, mýlila jsem se. Schválnosti stejně přišly, slečna Kocourková to nevydýchala,“ řekla Blesku rozhořčeně Janů.

„Každá z nás tu spolupráci viděla úplně jinak. Nedokázaly jsme jít stejnou cestou, já mhouřila oči dlouho. Když se ale slečna Kocourková rozhádala s celou mojí kapelou, tak jsem konečně pochopila, že takhle to dál nepůjde,“ vysvětlovala zpěvačka důvody, proč spolupráci ukončila.

Ovšem Michaela Kocourková (32), jejíž agentura trojnásobnou zlatou slavici zastupovala skoro tři roky, vidí všechno trochu jinak. „Rozešly jsme se po vzájemné dohodě, prostě jsme to každá chtěla vést jiným směrem,“ podotýká manažerka, která rozchodem s Petrou přišla o stálý a jistý příjem.

Zřejmě jí už teče do bot, a tak si nárokuje fotografie, na kterých je zpěvačka. Nevidí na tom ale nic špatného a požaduje zpět peníze, nebo stažení všech fotek. „Je to logické, protože fotografa platila moje agentura. A když už pro Petru nedělám a ona je stále používá, měla by se se mnou vyrovnat!“

VIDEO: Petra Janů prozradila, proč nemá chlapa: Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup

„Od Petry jsem odešla a rozloučila jsem se s ní jako první já,“ tvrdí teď dokonce Kocourková. „No, to samozřejmě není pravda, to je směšný. To ani nebudu dál komentovat,“ reaguje na to s nadhledem Petra a dodává, že už loni v říjnu to chtěla s manažerkou Michaelou ukončit. Kvůli nasmlouvaným akcím ale spolupráci nechala doběhnout až do konce roku.

Bouřlivé rozchody zná

Spolupráci zpěvačky s manažerkou přitom kdysi odstartovalo společné turné Petry Janů s Věrou Špinarovou (†65). Předtím Michaela pracovala pro zpěváka Dana Hůlku (49) a v roce 2015 ho pak nařkla, že jí dluží 370 575 korun za mobilheim a celou věc dokonce předala svým právníkům.

„Jediné, co je pravda, je fakt, že slečna Kocourková opravdu bývala mou manažerkou. Měli jsme spolu jen pracovní a přátelský vztah a bohužel došlo k tomu, že se do mě nepříčetně zamilovala a rozhodl jsem se tedy naši spolupráci ukončit,“ komentoval tehdy věc představitel Draculy.

VIDEO: Petra Janů na chalupě na Nežárce

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů na chalupě na Nežárce TV Barrandov

 

Fotogalerie
54 fotografií