Houdová žije se svými dětmi tak trochu kočovnickým životem. Místo školní docházky jim totiž dává školu života a ukazuje jim různé kouty světa a tamní zvyky a kulturu. Během putování po Novém Zélandu se ale rodince rozbilo auto z půjčovny a zůstalo nepojízdné na kraji silnice.

„Dobrá stránka věci, když se vám rozbije auto na Zélandu? Že pořád máte krásnej výhled,“ napsala na Instagram blondýnka, která se všechno snažila brát pozitivně. Ovšem je jasné, že měla přece jen trochu nahnáno, že ona a její tři děti Darien (9), Daveed Jakub (v březnu 8 let) a Deia (5) tam zůstanou bez pomoci.

Naštěstí se ale našel muž, který je zachránil. „Jsou tu kouzelní dědečkové, kteří vás odvezou až do půjčovny 150 km daleko,“ radovala se Helena a postaršího pána za volantem si vyfotila. Sama sebe pak zachytila se slunečními brýlemi, za nimiž skrývala oči mokré od slz. „Slzy dojetí ještě tečou,“ přiznala s velkou radostí, že řidič naložil ji, děti i jejich „bagáž“.

V půjčovně měla Miss ČR 1999 docela štěstí, jelikož jí auto vyměnili za jiný model, a tak mohla její výprava pokračovat dál. „Nastal čas pro mě se podívat, jaká myšlenka mi způsobuje tahle dramata. Dneska se rozbilo auto, už dvakrát jsme si nemohli pronajmout karavan,“ vyčítala si obyčejnou smůlu a navíc byla tak rozhozená, že chvíli na sociální síti situaci vysvětlovala v angličtině a chvíli v češtině.

„Takže se jdu podívat hluboko do nitra, co mi bere vnitřní klid. Protože tohle nechci žít a jdu to změnit!“ dodala rozhozená Houdová, která se poslední dobou čím dál víc snaží žít v souladu s přírodou a vesmírnými silami.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
72 fotografií