Ve stejných šatičkách byly dcery Olgy Menzelové v kinosále, kde se promítal Menzelův film Tlumočník, jako princezny. Starší Anička je už mamince pod prsa a čím dál víc se podobá svému biologickému otci Jaroslavu Brabcovi. Pyšně ale převzala cenu Berlinale za celoživotní dílo pro Jiřího Menzela. Režisér s Olgou dceru Aničku vychovává od jejího narození a bere ji jako vlastní.

Mladší Evička je jediná dcera Jiřího Menzela, a i když je zatím ještě malá, už teď je jasné, že se podobá mamince. Alespoň po ní zdědila její šedozelené uhrančivě velké oči a světlé vlásky.

V režisérovi se objevily otcovské pudy až v pozdním věku, čehož dodnes lituje. „Mám špatné svědomí, protože jsem lenoch, ulejvák a vždy jsem se tomu bránil. Až na stará kolena jsem zjistil, jaký jsem byl blbec, a mrzí mě, že až ty holky budou dospívat, že u toho nebudu,“ přiznal iDnes.cz Menzel krátce po narození dcerky Evičky.

Holčičky Menzela podporují v jeho nejtěžších chvílích, kdy byl po infekci mozku uveden na dlouhých 19 dní do umělého spánku. 

VIDEO: Než upadl do kómatu, stihl natočit poslední film! Menzelův Tlumočník má první ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Než upadl do komatu, stihl natočit poslední film! Menzelův Tlumočník má první ukázku! Bioscop

Fotogalerie
57 fotografií