Dyk prozradil, jak se cítí po propuštění do domácího léčení. Sice mu do mluvení ještě není, ale aspoň komunikuje prostřednictvím textových zpráv. „Cítím se o moc líp než na začátku, i když pořád žádná sláva,“ vzkázal zpěvák prostřednictvím TOP STARu. Brzký návrat do muzikálu Shrek ho bohužel nečeká.

 „Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat. Na roli lorda Farquala jsem se moc těšil, je to zajímavě napsaná postavička. Shrek tour je pro mě ale opravdu zatím passé a s Rockoperou se ještě uvidí, jak to půjde rychle. Zatím nemůžu ani moc mluvit, natož zpívat,“ vzkázal.

Dcerka je ráda, že může komunikovat s taťkou. „Já jenom vím, že je doma. Sofinka s ním mluví, chystáme se za ním příští týden na návštěvu. Já jsem s ním ještě osobně nemluvila. Nejdřív jsem měla strach a bála jsem se, pak jsem mu chtěla vynadat, jak si to představuje nám tohle dělat. Takže nevím, jak to bude, až se uvidíme naživo,“ dodala exmanželka Jirešová.

Dyk se nyní snaží co nejrychleji zotavit. „Pracuju na tom vydatným spaním a postelovou kulturou,“ prozradil. Pád Dyka byl opravdu vážný. Skončil po něm s pěti zlomenými žebry, s pohmožděným tělem a těžkým otřesem mozku. Potřebuji tedy nyní ze všeho nejvíc klid a odpočinek.

Fotogalerie
11 fotografií