Stejně jako většina maminek i Tereza, která se v roce 2016 provdala za tenisového trenéra Tomáše Jandu, dělala nejprve se svým těhotenstvím trochu tajnosti. Zřejmě nechtěla nic zakřiknout. Ovšem ve čtvrtém měsíci už se neudržela a pochlubila se na sociální síti.

„A je to venku! Dítě na cestě,“ napsala na Instagram tvář Novy s tím, že rodit by měla v srpnu. Zatím sice neprozradila, jestli čeká chlapečka či holčičku, ale zato ukázala snímek z ultrazvuku i krásné body pro miminko s popiskem »Narozen 2018« v angličtině.

A je to venku 😄🤰👼❤️#babyontheway#4month#boyorgirl#augustbaby

Příspěvek sdílený Tereza Jandová 🙋‍♀️ (@terezajuscikova),Úno 24, 2018 v 3:37 PST

V komentářích pod příspěvkem přitom mnozí diváci přiznali, že už dopředu něco tušili. Všimli si totiž, že se jí už rýsuje bříško. „Ono při Počasí jak chodíme, bychom museli být kost a kůže, abychom neměli žádné břicho. A teďka navíc už nejde zatáhnout!“ smála se Juščíková s tím, že televize navíc přidává 5 kilogramů.

Kromě toho se ale krásná moderátorka dočkala i řady gratulací, dokonce i od kolegyň. Z její zprávy se radovaly například Eva Decastelo (39), Iveta Lutovská Vítová (34) či Iveta Kořínková (33) ze Snídaně s Novou. „Moc gratulujeme,“ napsala také Katka Němcová (27), která dříve na Nově rovněž uváděla Počasí. Ovšem loni nastoupila na mateřskou a v září se jí narodila dcera Malvínka.

VIDEO: Loni porodila kolegyně Terezy, rosnička Katka Němcová. Prozradila i to, jak je možné, že v televizi vypukl baby boom!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že jsme všechny těhotné? David Turek

Fotogalerie
35 fotografií