Vše odstartoval nedobrovolný odchod ze stálého angažmá před třemi roky. „Po vyhození z Národního divadla se vrátila ke své původní profesi zdravotní sestry,“ prozradil Blesku člověk z hereččina okolí, který si nepřál být jmenován. „Nějakou dobu pracovala v pražské nemocnici Na Bulovce na infekčním oddělení,“ svěřil zdroj.

V posledních měsících, než skončila v psychiatrické léčebně, byla na onkologii,“ dodal člověk z hereččina okolí. Právě utrpení a smutné příběhy pacientů mohly být pomyslnou poslední kapkou, která bývalou hvězdu seriálu Velmi křehké vztahy dostala mezi zdi bohnické léčebny. „Jsou to diagnostikovaný deprese. Čtrnáct dní už jsem tady a měsíc tady budu na pozorování. Mám ale vycházky,“ přiznala Blesku sama Králová s tím, že už se cítí mnohem lépe.

Jestli se po propuštění vrátí na onkologii, je ale otázka. Sama už dříve popsala, že práce ve zdravotnictví chce velkou odolnost. „Zkusila jsem si to, moc se mi líbila ta čistota, sterilita, ale pak jsem zjistila, že ve zdravotnictví musí mít člověk silný žaludek a obrovskou empatii. Já jsem přecitlivělá, a některé situace, kdy se člověk cítí úplně bezmocný, mě doháněly k šílenství, například rakovina u dětí,“ svěřila se herečka v jednom z rozhovorů.

Fotogalerie
16 fotografií