„Byl jsem potěšen a poctěn, když mě organizátoři oslovili, abych zazpíval na zítřejším Česko-Slovenském plese. Nesmírně jsem se na vystoupení těšil, obzvlášť když se ples ponese ve slavnostním duchu 100. výročí vzniku Československa. Vždy mě mrzí, když musím své pracovní závazky odřeknout kvůli nemoci, tak, jako je tomu i nyní. Jsem stále hospitalizován a zdravotní stav mi tak bohužel nedovolí zítra zazpívat. Pevně však věřím, že se ples vydaří a jeho návštěvníci si užijí krásný večer,“ oznámil Karel Gott prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové.

Až doteď organizátoři netušili, zda Gott na plese vystoupí nebo ne. „Zatím jsme nedostali zprávu, že by nepřišel! Budeme doufat, že mu zdraví dovolí vystoupit. Mistře, přejeme hodně sil a brzké uzdravení,“ řekl před pár dny Blesku pořadatel plesu Lumír Mati (42).

Teď už je ale celá věc jasná. Hosté plesu se budou muset obejít bez hlavní hvězdy večera a Karel Gott se bude v klidu a s nejlepší péčí kurýrovat z chřipky s náběhem na zápal plic, kvůli které musel být několik dní na kapačkách.

VIDEO: Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet!

Video
Video se připravuje ...

Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet! Petr Macek, Aleš Brunclík

Vše o Kralu Gottovi čtěte na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
72 fotografií