„Před 15 lety jsem vyletěla autem ze silnice a brzdila tak urputně, až jsem si zlomila nárt. Kvůli malinkým kostičkám na chodidle jsem dostala sádru až po konec stehna,“ svěřila se hvězda filmu Gangster Ka svým fanouškům na Instagramu s dávným zážitkem.

Práskla na sebe i to, že tehdy nebyla zrovna poslušná pacientka. „Myslela jsem, že zešílím. Svědila mě pod tím noha, nemohla jsem se podrbat a stejně jsem dobíhala tramvaj, jako bych na noze neměla nic, s berlemi v batohu. Po týdnu jsem si sedla na kuchyňskou linku, pilkovým nožem sádru rozřízla a sundala,“ popisovala.

Lékaři ale samozřejmě nebyli moc rádi, že tímto způsobem ohrozila své zdraví. „Vy jste blázen? Špatně vám to sroste a už nebudete nikdy běhat!!!“ děsil se prý doktor a klepal si na čelo, když mu šla vrátit berle. Ovšem blondýnka známá z První republiky měla štěstí a po letech dokázala uběhnout i 21,5 km!

„Co nikdy nebudu moct, jsem poslouchala pořád: ...nikdy nic nedokážeš...nikdy nebudeš dobrá herečka, vykašli se na to...nikdy nebudete moct mít děti, slečno....nikdy už nepotkáš nikoho, kdo tě bude mít rád i s tvými dětmi, uvidíš…,“ vypisovala Svátková věci, kterými ji okolí strašilo. Přitom se jí v kariéře daří, má hned tři krásné syny a štěstí našla po boku druhého manžela Jiřího Kounického (37).

„Já si myslím, že náš osud je stejně jenom v naší hlavě. Čemu věříme, to přitahujeme. Jak přemýšlíme, jak se cítíme. To, co chceme, nakonec vždycky dostaneme,“ věří herečka, na jejíž slova zareagovala i moderátorka Laďka Něrgešová. „Jsme přesně TO, co si sami myslíme, že jsme. A všichni jsme bezvýhradně zodpovědní za to, co se nám v životě děje. A i hranice toho, co dokážeme, si posouváme a určujeme jen ve vlastní hlavě,“ vzkázala kolegyni.

VIDEO: Vlastina Svátková: Diety už nedržím, padaly mi z toho vlasy

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Diety už nedržím, padaly mi z toho vlasy Tereza Kovářová

 

Fotogalerie
64 fotografií