Když Inna zhlédla video, na kterém Sikora zezadu narazil Jágra na mantinel a on utrpěl poranění hlavy, tak se jí vzteky doslova zatmělo před očima a na sociální síť napsala, co si o tom myslí.

"Tohle může udělat jen totální kok*t! Doufám, že si pan mistr Sikora své 2 vteřiny slávy užil! Dost se divím, že od kladenských nedostal na ciferník. V NHL by tohle bylo spoluhráčemi okamžitě potrestáno." A právě vulgární slovo, kterým hokejistu častovala, rozlítilo havířovské fanoušky. Na další utkání si připravili transparent s nápisem - Puhajková je kok*t.

Inna čekala, že její slova něco způsobí, ale omlouvat se nehodlá. "Přiznávám, napsala jsem to v afektu, ale když někdo ubližuje mým blízkým, tak se neznám. Rozhodně nemám v plánu svoje slova brát zpět, stojím si za tím, co jsem napsala. Myslím si, že to bylo úmyslné, ale o tom musí rozhodnout rozhodčí," řekla Blesk.cz Puhajková, která s Jágrem žila sedm let, ale v roce 2012 se rozešli.

"Pochybuji, že to Jarda zaznamenal, přece jenom má teď jiné starosti," dodala moderátorka Sportovních novin na Nově, která nechyběla na znovuotevření obchodu sportovní značky ve Slovanském domě.

VIDEO: Inna Puhajková: Pět let od rozchodu s Jágrem stále využívá jeho štědrosti!

Video
Video se připravuje ...

Inna Puhajková: Pět let od rozchodu s Jágrem stále využívá jeho štědrosti! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
52 fotografií