Luxusní apartmán se zlatou koupelnou

Mareš s Koblížkovou přijeli do hotelu Aplaus v Litomyšli den před svým velkým dnem. "Leoš u nás před svatbou přespal a poté se od nás vydal k oltáři," potvrdil TN.cz majitel hotelu David Fišer.

Novomanželé se v hotelu na svou svatbu celý den připravovali. Měli k dispozici luxusní apartmá, a podle vkusu Mareše si vybrali úplně to nejdražší, které vyjde na 5050 Kč za noc. Svatební hostinu ale v hotelové restauraci neměli.

Apartmán tvoří obývací pokoj, ložnice, dvě koupelny a celý interiér je vybaven světlým nábytkem, který je doplněn černobílými fotografiemi. Po celém apartmánu jsou dřevěné parkety. V hlavní koupelně stojí samostatná vana s obklady v barvě zlata.

Po obřadu, který se konal v úterý, a nejspíš i po slavnostním obědě, se Mareš s novou paní Marešovou odebrali na letiště a odletěli do Dubaje na líbánky. Tam už se ve středu ráno chlubili fotografiemi z místního autobusu a pláže.

Svatební šaty pro nevěstu

Včera zatím nebylo zřejmé, jaké měla Koblížková ve svůj velký den na sobě šaty. Podle zjištění Blesku šlo patrně o luxusní kousek z londýnské dílny Vivienne Westwood. Tam ostatně Monika před dvěma týdny osobně byla! Poradce měla zřejmě v dobrém kamarádovi a stylistovi Filipu Vaňkovi (40), který je dal dohromady a byl podle všeho i u obřadu.

"Nevěsta si šaty vybrala sama a s maminkou si je jela koupit do Londýna," řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj.

Snubní prstýnek

Poprvé se zlatým snubním prstenem nevěsta Monika Koblížková pochlubila v letadle, kterým s manželem Leošem Marešem odletěli do Dubaje. Letěli první třídou a Mareš si Moniku natáčel. Ve chvíli, kdy ona mu do objektivu zamávala, na levém prsteníčku se jí blýskal prsten. 

Monika Koblížková Marešová se chlubí snubním prstýnkem.
Autor: Instagram

Útěk z Česka

Po vzoru amerických svateb nevěsta se ženichem odletěli z Česka hned po svatbě. Jen několik hodin poté, co si před oltářem v kostele Nalezení svatého Kříže v Litomyšli řekli své ano, se novomanželé sbalili a vydali se na cestu do Spojených arabských emirátů, kde si budou do neděle užívat líbánky. V pondělí už Mareš opět nastupuje do ranního vysílání do rádia.

Velkolepé zásnuby

Monika Koblížková, dnes už Marešová, klofla Mareše na cizí svatbě a od té doby se ho už nepustila. Milenci spolu randili necelé tři roky a bývalá módní redaktorka byla jedinou ženou, která Mareše dokázala rozvést s jeho bývalou ženou Monikou Marešovou.

Žádost o ruku Mareš pojal na rozdíl od veselky ve velkém stylu. V luxusním hotelu Esplanade v Mariánských Lázních připravil svému »Koblížkovi« pohádkovou romantiku. „Dali jsme si večeři, po jídle jsme vzali deky, šli na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naši písničku od Coldplay. Když přišla ta chvíle, vyndal jsem krabičku,“ pochlubil se Leoš na sociální síti s tím, že předtím požádal o souhlas i její rodiče.

Fotogalerie: Osudové ženy Leoše Mareše: Dvě svatby s…
115 fotografií

VIDEO: Tajná svatba Leoše Mareše s Monikou Koblížkovou: Na obřad pozvali jen rodiče a svědky!

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Leoše Mareše s Monikou Koblížkovou: Na obřad pozvali jen rodiče a svědky! Blesk TV

Leoš u nás před svatbou přespal a poté se od nás vydal k oltáři

Zdroj: http://www.extra.cz/v-takovem-luxusu-stravili-mares-a-jeho-monika-svatebni-den-tohle-by-si-mohl-dovolit-jen-malokdo

Fotogalerie
62 fotografií

Leoš u nás před svatbou přespal a poté se od nás vydal k oltáři

Zdroj: http://www.extra.cz/v-takovem-luxusu-stravili-mares-a-jeho-monika-svatebni-den-tohle-by-si-mohl-dovolit-jen-malokdApartmán tvoří obývací pokoj, ložnice, dvě koupelny a celý interiér je vybaven světlým nábytkem, který je doplněn černobílými fotografiemi. Po celém apartmánu jsou dřevěné parkety. V hlavní koupelně stojí samostatná vana s obklady v barvě zlata.

Čtěte více: Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>

Fotogalerie
62 fotografií