Tereza, která se před časem po sedmi letech vrátila do nekonečného seriálu Ulice, od dubna natáčela nový televizní filmu režisérky Terezy Kopáčové. „Scénář toho filmu napsala Alice Nellis. Bude to pro mě velká výzva, protože do té role musím ztloustnout,“ prozradila před časem pro web Super.cz herečka o projektu, který už nyní oznámila v rámci podzimního schématu Česká televize.

Jedná se rovnou o čtyři psychologická dramata z cyklu Jak si nepodělat život, na nichž se kromě Kopáčové podíleli i Jan Hřebejk a Vít Karas. Prý se bude jednat o ntimní příběhy, jež by si člověk raději nechal pro sebe.

„Už na tom pracuju. Jak jsem začala přibírat, tak mě začala bolet záda,“ prozradila, jaké obtíže jí role způsobila. Jako správná herečka se ale obětovala. „Jsem v takové zvláštní situaci, že jsem začala chodit poprvé v životě cvičit, abych mohla tloustnout,“ vysvětlila svou přípravu na roli představitelka státní zástupkyně Markéty Sýkorové v seriálu inspektor Max.

„Naštěstí okolo padesátky jde to tloustnutí samo,“ doplnila s úsměvem a narážela tak i na vlastní padesátiny, které oslavila už letos v květnu. Kromě nadbytečných kil ji čeká ještě jedna ne zcela příjemná změna vzhledu. „Tahle postava totiž dostane vyrážku kolem očí, takže já budu celé natáčení trávit s vyrážkou kolem očí,“ podotýkla před natáčením.

Kromě toho v jedné scéně se bude muset před kameru postavit i ve dvoudílných plavkách. „A k tomu všemu budu muset skočit do vody brilantní šipku,” bála se Brodská, která má z vody respekt. „Nikdy v životě jsem si neponořila do vody hlavu,” dodala pro Super.cz dcera Jany Brejchové (78) a Vlastimila Brodského (†81) s tím, že v plavkách se naposledy objevila snad ve dvanácti letech. Diváci se tak můžou těšit na zajímavý filmový počin.

VIDEO: Pět režisérů, dva nové seriály a čtyři filmy. Česká televize vsadí na podzim na silnou původní tvorbu

Video
Video se připravuje ...

Pět režisérů, dva nové seriály a čtyři filmy. Česká televize vsadí na podzim na silnou původní tvorbu Česká televize

 

Fotogalerie
39 fotografií