Bára se změn očividně vůbec nebojí. Není to poprvé, co se rozhodla změnit image. Tentokrát se z blondýnky proměnila v brunetku a navíc si vlasy nechala o pořádný kus zkrátit – pyšní se tak novým mikádem.

Televizním divákům se ostatně v hnědých vlasech představila již dřív, jelikož se jedná o její původní přírodní barvu. Vidět jsme ji v této podobě mohli například ve filmu Probudím se včera, kde si zahrála s expartnerem Jiřím Mádlem (31). Víc na sebe ale upozornila jako mladá doktorka Bára Nývltová v Ordinaci v růžové zahradě 2, která si za studií přivydělávala eskortem a posléze toho dost litovala.

Poté herečka docela zariskovala a nechala se obarvit na blond. „Chtěla jsem zkusit změnu, tak jsem do toho šla. Docela jsem se bála, jak to bude vypadat, protože to byla velká změna,“ prozradila před časem v rozhovoru pro televizi Prima Jánová, které se změna vyplatila. V seriálu Ohnivý kuře totiž dostala roli blonďaté Merylin, která se hodně zajímala o módu a vzhled.

„Cítím se v nové barvě líp, jsem to víc já,“ nechala se dokonce slyšet Bára, která ale zřejmě zase změnila názor a rozhodla se tak trochu vrátit do starých kolejí. 

VIDEO:  V Ohnivým kuřeti si Bára zahrála přítelkyni Saši Rašilova. Zálusk na ni měl ale i Jaromír Nosek. Podívejte se, jak s ním drsně vyběhla!

Video
Video se připravuje ...

Seriálová přítelkyně Saši Rašilova z Ohnivýho kuřete rozdává pěst! Schytá to Nosek! FTV Prima

 

Fotogalerie
30 fotografií