Na pěveckou legendu z Ostravy stále vzpomínají nejen její fanoušci, ale očividně i kolegové z branže, kteří rádi přijali nabídku vystupování na koncertě s názvem „A pořád Vás mám ráda“ na její počest. Akci, která se má konat 27. března 2018 v Ostravar Aréně, má pod palcem Věřin syn Adam Pavlík (43).

Pro něho byl loňský rok obzvlášť těžký, jelikož v březnu přišel o maminku a o pět měsíců později i o tatínka, skladatele Ivo Pavlíka (†84). Vdova po něm, zpěvačka Heidi Janků (55), na vzpomínkovém koncertě samozřejmě nemůže chybět. Se Špinarovou  byly kamarádky a navíc chystaly i společné turné, na které už ale nakonec bohužel nedošlo.

Kromě Heidi se na zkouškách objevili také Petr Bende (40), Markéta Konvičková (23) známá z show Tvoje tvář má známý hlas či Ilona Csáková (47). Kromě nich jsou v programu koncertu, jehož výtěžek poputuje na dobrou věc, uvedeni i další umělci - Marie Rottrová (76), Jarek Nohavica (64), Jitka Zelenková (67), Petra Janů (65) či kapela Buty.

Někteří z nich se dokonce vzdali svých honorářů a vystoupí tak zadarmo. Doprovázet je bude Adam Pavlík BAND a také kvarteto členů Janáčkovy filharmonie Ostrava.

Z úst hvězd mají zaznít největší hity zesnulé Věry Špinarové (například Bílá Jawa 250, Jednoho dne se vrátíš, A já Tě závidím, Raketou na Mars, atd.) a také písně, které měly zaznít na koncertě v Čáslavi, který se zpěvačce stal osudným. Po zhruba dvou písničkách totiž zkolabovala a museli ji oživovat. Ani v nemocnici se jí už nedařilo zachránit.

VIDEO: Syn Špinarové (†65): Slavík byl emotivní, škoda že pro mámu nehlasovali předtím

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové (†65): Slavík byl emotivní, škoda že pro mámu nehlasovali předtím Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
85 fotografií