„Jen málokdo vidí, že to ta holka neměla lehký,“ svěřil se deníku Aha! herec Jiří Krampol. „Ono žít se známým hercem rozhodně nikdy nebyl med. Přišla tak kvůli tomu o všechny kamarádky a začaly se na ni lepit podivné existence,“ vysvětlil, proč se manželka Hanka upnula k lahvi alkoholu.

A v rodině to prý také není zrovna ideální.  „Hanička je učitelka a miluje děti. Přitom svoje vlastní vnoučata více než rok neviděla,“ uvedl herec. Trápí se tím nejenom ona, ale i Krampol. „Nemáme dobré vztahy se snachou a vlastní, když chce zavolat mámě, tak to musí dělat tajně!“ prozradil.

Hančin syn Petr žije v domě za Prahou. „S Jirkou jsme mu přispěli více než milionem a od té doby už ho vůbec nevídáme,“ posteskla si před dvěma roky Aha! Krampolová. „Ráda bych víc vídala vnoučata, ale on stále říká, že nemá čas. S manželem věříme, že se to zase zlepší, bude nás zase navštěvovat,“ dodala dvojnásobná babička.

Podle herce by bylo také fajn, kdyby si Hanka k sobě našla ještě někoho dalšího, komu by se mohla vypovídat a trochu tak uvolnit svým myšlenkám. Na herci jde vidět, že ho stav manželky velmi tíží a strašně rád by jí pomohl.

VIDEO: Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast!

Video
Video se připravuje ...

Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast! Blesk

Fotogalerie
35 fotografií