„Je to smutný a moc mě to mrzí! Tisková mluvčí mi ale sdělila, že Karel má v ten den už jiný program,“ řekla Blesku Vendula Pizingerová Svobodová (45), jejíž Kapka naděje v rámci Febiofestu charitativní koncert na počest Karla Svobody ve Španělském sále Pražského hradu 17. března pořádá.

Pan Gott je již nějakou dobu v jednání s Hudebním divadlem Karlín, které na prosinec letošního rokuplánuje galakoncert k nedožitým 80. narozeninám Karla Svobody. Paní Vendula Pizingerová nás bohužel oslovila teprve před pár dny a poptávala pana Gotta na vystoupení pro koncert Kapky naděje, který se má uskutečnit již 17. března. Vzhledem k tomu, že má pan Gott svůj pracovní program naplánován i na několik měsíců dopředu, nemohli jsme bohužel její žádosti vyhovět, a to právě z důvodu jiného pracovního závazku,“ říká i Gottova mluvčí Aneta Stoltzová.

Moderování se ujme Libor Bouček (37) a Jan Maxián (34). Svobodovy hity zazpívá Helena Vondráčková (70), Hana Zagorová (71), Eva Pilarová (78), Monika Absolonová (41) či Marian Vojtko (44). Lístky budou v prodeji už koncem týdne. 

VIDEO: Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet!

Video
Video se připravuje ...

Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií