Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity bez make-upu? V některých případech smutný pohled!

/
  • Velký přehled nenalíčených celebrit: Stivínová s burčákem i zahalená Uma Thurman!
    4. března 2018 ● 06:41

    „Možná se tak narodila," říká slavný slogan z reklamy na kosmetiku. Ovšem půvaby řady známých osobností většinou opravdu nejsou čistě přírodní. Svědčí o tom fotky, na nichž jsou celebrity nenalíčené! Kdo byl v poslední době nachytán bez make-upu?

  • 1.

    Simona Krainová (44)

    Loni v listopadu topmodelka zkolabovala během taneční akce v Brně. Ještě o dva týdny později ale nevypadala zrovna v pohodě. Jindy dokonalá Krainová měla vlasy stažené do culíčku tak, aby jí nelezly do tváře. Obličej měla nenalíčený, poměrně opuchlý a velmi bledý. Tvářila se naštvaně a unaveně.

    Unavená a nenalíčená Simona Krainová ani ne dva týdny po kolapsu
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Ewa Farna (24)

    Dost v zanedbaném stavu se před svým domem objevila také zpěvačka Ewa Farna. Když šla totiž vyvenčit svého pejska, nehleděla na krásu a klidně vyšla na ulici s mastnými a nerozčesananými vlasy v nevzhledném drdůlku. Tvář měla nenalíčenou a vypadala ještě stále trochu ospale. Všemu dodalo korunu otřesně zmačkané a neforemné oblečení.

    Ewa Farna venčila svého pejska neupravená a rozespalá
    Autor: Empresa Media / Profimedia.cz

  • 3.

    Monika Absolonová (41)

    Podobně má věci na háku i Monika Absolonová. Ta svou podobu bez make-upu propálila sama na sociálních sítích, když zveřejnila snímek, na kterém ji syn Tadeáš (2) tahá ráno z postele.

    Nenalíčená Monika Absolonová se synem Tadeášem
    Autor: Facebook

  • 4.

    DJ Lucca (39)

    Na Instagramu pak svou pravou tvář bez líčidel ukázala i Lucie Dvořáková, manželka Michala Dvořáka (52) z kapely Lucie. Nechala se totiž vyfotit, jak řádí s dětmi ve vlnách na pláži ve Spojených arabských emirátech.

    Lucie Dvořáková alias DJ Lucca na pláži
    Autor: Instagram

  • 5.

    Martina Preissová (42)

    Strhaný výraz, žádná líčidla a nějaké to kilo navíc. V takovém stavu fotografové zastihli na ulici herečku Martinu Preissovou, kterou si ještě s příjmením Válková možná pamatujete jako šéfovou ze seriálu Redakce. Její někdejší půvaby ale už lehce povadly.

    Zřejmě nejen s přibývajícím věkem, ale zejména kvůli stresu, kterým si v posledních letech prošla. Její manžel Martin Preiss (45) se totiž kvůli depresím pokusil o sebevraždu a zotavoval se pak v psychiatrické léčebně.

    Tak dnes vypadá manželka Martina Preisse Martina Preissová
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Zuzana Stivínová (44)

    Na červeném koberci vypadá vždy úchvatně, ovšem ve volných chvílích si zřejmě Zuzana Stivínová se zkrášlováním nedělá moc hlavu. Když se tak po tenisovém tréninku zastavila v jedné vinárně a dopřála si cigaretu a burčák, odhalila svou skutečnou podobu.

    Nenalíčená Zuzana Stivínová popíjí burčák
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Jana Švandová (70)

    Obvykle působí jako česká Jane Fonda (80) a dokazuje, že i žena v letech může vypadat krásně. Ovšem když si Švandová myslela, že ji nikdo neuvidí, vyrazila do ulic bez líčidel.

    Jana Švandová klidně vyrazí do ulic nenalíčená
    Autor: showpix.cz

     

  • 8.

    Anna Fialová (22)

    Upozornila na sebe v první řadě Tvoje tvář má známý hlas, kde vystřídala velkou řadu podob. Teď ale hvězda druhé řady seriálu První republika Anna Fialová ukázala i to, jak vypadá zcela bez zásahů maskérů.

    Anna Fialová se ukázala bez make-upu.
    Autor: Showpix.cz

  • 9.

    Jessica Alba (36)

    Make-up ale občas zahodí či zapomenou nejen české celebrity, ale dokonce i hollywoodské hvězdy. Například herečka Jessica Alba, která ve filmech vždy působila svůdně, byla na konci loňského roku viděna bez make-upu. Tmavým a volným oblečením navíc halila své těhotenské bříško, v němž nosila syna Hayese, kterého letos v lednu porodila.

    Nenalíčená a těhotná Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz

  • 10.

    Naomi Watts (49)

    Britsko-australská herečka Naomi Watts, která ztvárnila mimo jiné i princeznu Dianu, se zase letos v lednu promenádovala po New Yorku nenalíčená a s mastnými vlasy. Navíc měla na očích i dioptrické brýle s výraznými obroučky, které na ní na filmovém plátně určitě neuvidíte.

    Nenalíčená Naomi Watts
    Autor: profimedia.cz

     

  • 11.

    Gwyneth Paltrow (45)

    Další blondýnka, kterou fotografové načapali nenalíčenou, je Gwyneth Paltrow. Ta si spolu s kolegy z filmu Avengers 4 zkoušela v parku scény a působila přitom docela unaveně.

    Nenalíčená Gwyneth Paltrow během natáčení Avengers 4
    Autor: profimedia.cz

  • 12.

    Kate Moss (44)

    Byla sice módní ikonou 90. let a dodnes patří v modelingu ke špičce, ovšem ani Kate Moss se nehlídá 24 hodin denně. Když tak jednou vyběhla ze svého domu v Londýně, nebyla vůbec namalovaná. Zrovna měla ale smůlu, že na ni čekali paparazzi. Modelka z nich zrovna dvakrát nadšená nebyla.

    Nenalíčená Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

  • 13.

    Uma Thurman (47)

    Svůj den neměla v lednu ani hvězda filmu Kill Bill Uma Thurman. V ulicích New Yorku se ukázala nenalíčená a navíc se zřejmě snažila zamaskovat, a tak si hlavu přikryla velkou modrou pašmínou.

    Nenalíčená Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz

  • 14.

    Katie Holmes (39)

    Málokdo by ostatně poznal i bývalku Toma Cruise (55) Katie Holmes, která se vypravila za kulturou do Metropolitního muzea umění v New Yorku. Měla kratší sestřih, než je u ní obvyklé, a na hlavě měla naražený i šedý klobouček. S líčením se nezdržovala a raději si na krk vzala foťák, a tak působila skoro jako turistka.

    Nenalíčená Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz

  • 15.

    Kaley Cuoco (32)

    V těžké chvilce zastihli nedávno paparazzi představitelku Penny v seriálu Teorie velkého třesku Kaley Cuoco. Zrovna se totiž vracela z lekce jógy. Nejenže nebyla namalovaná, ale navíc z ní doslova stříkal pot.

    Nenalíčená Kaley Cuoco
    Autor: profimedia.cz

  • 16.

    Eva Longoria (42)

    Unaveně poslední dobou působí i další seriálová herečka - Gabrielle ze Zoufalých manželek alias Eva Longoria. Není divu, čeká totiž svého prvního potomka. Těhotenství jí očividně dává velmi zabrat. Proto se rozhodla trochu se rozmazlovat a vydala se do salónu na manikúru a masáž krku. Na ulici se sice maskovala čepicí a slunečními brýlemi, ovšem vevnitř vše sundala a odhalila nenalíčenou tvář.

    Nenalíčená Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz

    Fotogalerie
    84 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

beztedoprdele: I kráva kdyby se nalíčila by byla krásná o praseti ani nemluvím.Některé mají možna hezčí zadek než ksicht.

(04. 03. 2018 17:36)

simplify: Nic nového pod sluncem - nenalíčené a nezdokonalené od vizážistů vypadají jako všechny ostatní ženské bez makeupu - NORMÁLNĚ !!!

(04. 03. 2018 10:58)

Papulka:  Tak slečny,ženy,babičky jak vidíte jsme kolikrat hezčí než naše hvězdy,buďme rády,že jsme takové jake jsme,bez tuny líčidel,hodin ktere tráví na kosmetice,kadeřnictví a jiné.Jak vidíte všechno jeden velký klam.Pouze vyjimkou jsou těhotné,ty chvilemi září a chvílemi je každé z nas špatně,to se dá omluvit,ale jinak krása jako velká lež,trik.

(04. 03. 2018 10:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy