Podle informací Blesk.cz Viktor Dyk v neděli propadl ztrouchnivělou podlahou v domě a těžce se poranil. Zranění bylo tak vážné, že musel být okamžitě převezen do nemocnice, kde podstoupil náročnou operaci.

Nyní leží po operaci na jednotce intenzivní péče a je v umělém spánku. Nevypadalo to vůbec dobře, ocitl se na hranici mezi životem a smrtí,“ řekl Blesk.cz zdroj z Dykova okolí. Ještě hrozivější je, že se hrůzostrašný pád stal den po jeho narozeninách.

Rodina je z tragédie zdrcena a nechce se k situaci vůbec vyjadřovat, také s ohledem na dceru Ivany Jirešové Sofii, která je nyní se svou matkou na horách,“ dodal zdroj. Viktor Dyk malou Sofinku s Jirešovou vychovával, proto ji má jako za vlastní. Přátelé i rodina Dykovi drží palce a posílají mu podpůrné vzkazy na sociální síti.

Bojuj, držím pěsti!“ nebo „Drž se, chlape… Ať jsi co nejdřív O.K.,“ píší mu přátelé na sociální síti.

Kvůli vážné nehodě se Dyk neúčastnil společného dostaveníčka ostatních protagonistů z nově připravovaného muzikálu Shrek, který bude mít premiéru letos v dubnu v Pardubicích. V muzikálu se objeví i jeho manželka Ivana Jirešová. Zraněného Viktora Dyka bude tak muset zatím nahradit jeho alternace Ondřej Bábor.

VIDEO: Ivana Jirešová přišla s vrabčím hnízdem na hlavě, co na to manžel Viktor?

Fotogalerie
16 fotografií