Heidi už dál pořad nechtěla vysílat, tak musela televize narychlo hledat náhradu. „Nejsem ta pravá, která by se měla k této situaci vyjadřovat. Není to ani vhodné,“ řekla Blesku Janků. „Já jsem z Afér odešla, protože jsem chtěla. A moje vztahy s televizí jsou dál ty nejlepší,“ upřesnila zpěvačka a vdova po muzikantovi Ivo Pavlíkovi (†84).

Poté, co odmítla podepsat prodloužení smlouvy, se do pořadu vrátila Kateřina Kristelová (38). Partnerka fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (44) ale po týdnu dostala už podruhé padáka!

VIDEO: Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí. Frekvence 1

Podle informací Blesku vedení televize oslovilo na post moderátora Afér »protekčního spratka« Pavla Novotného (41). „Bez komentáře,“ řekl Blesku syn baviče Petra Novotného (70). Ten se ale již před časem na Instagramu chlubil hrnkem s nápisem Aféry.

Blondýnka se ke svému opětovnému vyhazovu a náhradě v podobě Novotného vyjádřila spíše s klidem. „Jaké vztahy má Pavel Novotný s vedením Barrandova, nechci komentovat. To ví snad každý,“ uvedla.

„Chci jen říct, že Aférám velmi gratuluji, protože jejich nový moderátor bude ten nejlepší, nejinteligentnější, nejschopnější a nejzábavnější! Ráda jsem byla na Barrandově, ale ráda jsem teď také odešla,“ dodala Kristelová.

Ovšem její partner Tomáš Řepka už se tak zkrátka nedržel a do svého bývalého kamaráda, s kterým nyní prostřednictvím sociálních sítí válčí, se pořádně opřel. „I prase může moderovat, brzy se přesvědčíte! Pavel Novotný se tak strašně snažil, až dostal pořad. Tak si nasaďte roušky, až se budete dívat. A užijte si to jako my,“ vzkázal mu na Instagramu.

VIDEO: Kateřina Kristelová: Jediná žena Řepky, která se jeho knihy nebojí!

Video
Video se připravuje ...

Katka Kristelová: Jediná žena Řepky, která se jeho knihy nebojí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií