Hned několik erotických scén čekalo Vilhelmovou v televizním filmu Dívka za zrcadlem. Dvě s Kaiserem a další pak s Dykem, s nímž ve skutečném životě žije ve vztahu a vychovává s ním syna Lojzíka (4).

„Brala jsem to jako profesionál. Stejně to byli všechno dubléři,“ mávla nad milostnými scénami rukou Táňa, které spíše vadilo, že se měla s Vojtou před kamerou pohádat. „Je pravda, že do scén, kdy se hádáme, se vám moc nechce,“ podotkla pro Aha! s tím, že jinak si na spolupráci s partnerem nemohla stěžovat.

Podobně k tomu přistupoval i její filmový manžel. Ostatně Dívka za zrcadlem je již pátým televizním filmem režisérky a scenáristky Andrey Sedláčkové (50), kde hlavní postavu Renatu Soukupovou ztvárňuje Táňa a ani Kaiser v sérii není nováčkem. „Z předchozích snímků jsem si nic nepamatoval, pouze mi uvízlo, že jsem se s Táňou válel v posteli,“ smál se Oldřich.

„Díky spolupráci na minulých dílech a tomu, že se s Táňou známe už spoustu let, mám pocit, že ten vztah tam opravdu je. A proto mi vadí, že si začala s nějakým Dykem…“ vtipkoval představitel Ivana.

Daleko problematičtější byly sexuální scény pro Dyka, který v rámci děje spí nejen s Vilhelmovou, ale také s Evou Josefíkovou (28). „Milostné scény jsou většinou příjemné, ale když na vás kouká padesát lidí a k tomu ještě vaše holka, tak si to tak neužijete,“ svěřil se herec a muzikant.

Učit se musel i rozlišovat mezi soukromím a prací. „Já to moc neumím! Když s někým chodím, tak si třeba nedokážu říct, že s ním od osmi do osmi nežiju…“ dodal pro Aha! Vojta.

VIDEO: Vilhelmová namluvila paměti Gottovy milenky! Měla jsem pocit, že jim křením!

Video
Video se připravuje ...

Vilhelmová namluvila paměti Gottovy milenky! Měla jsem pocit, že jim křením! Ivan Hladík, Tomáš Sovinský

 

Fotogalerie
52 fotografií