Iva, kterou kdysi proslavily její komické výstupy v roli „Blbé blondýny“, na sociální síti zveřejnila společnou fotku se svým milovaným. Na snímku se třou nos o nos a zamilovaně si hledí do očí.

„Už dva roky Štěstí. Lásky. Snění. Smíchu. Děkuju ti,“ přiznala Pazderková na Instagramu, že s partnerem Hynkem oslavují již druhé výročí vztahu. „Všem, kteří hledají, z celého srdce přeji, ať naleznete. Dar opětované, šťastné a trpělivé lásky je z největších,“ dodala zasněně Iva.

Ta svého přítele poznala během účasti v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Zatímco ona v první řadě soutěžila a probojovala se až do finále a v druhé a třetí řadě jsme ji mohli vidět jako koučku herectví a také členku poroty, Hynek měl coby postprodukční koordinátor na starosti finální podobu pořadu. Během natáčení se sblížili a od té doby jsou očividně stále zamilovaní. 

Herečku tak asi ani nemusí mrzet vlna kritiky, která se na ni během porotcování v Tváři snesla. Dokonce si kvůli tomu smazala profil na Facebooku a ve čtvrté řadě se pak údajně kvůli časovému vytížení neobjevovala. Hlavní je, že díky pořadu našla lásku. Zda to jí a Hynkovi vydrží i nadále a dojde třeba i na svatbu, je ale zatím ve hvězdách.

Iva už ostatně dvakrát vdaná byla – s kolegou Lubošem Veselým (56), který je známý ze seriálu Ulice či Dobří sousedé, podruhé pak do toho praštila v Las Vegas s Lukášem Pavláskem (46). Za pár měsíců se ale zase rozvedli. Ovšem říká se – do třetice všeho dobrého…

VIDEO: Iva Pazderková jako Pink v Tváři

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Pink archiv TV Nova

Fotogalerie
61 fotografií