„K soukromí se nikdy nevyjadřuju. Nikdy jsem to nedělala a chci to tak nechat,“ stojí si pevně za svým Lucie a vztah s Michalem tak stále oficiálně nepotvrdila. Přesto dvojici v září 2016 fotografové nachytali při líbačce v autě a od té doby byli spolu viděni hned několikrát. „Vždycky se to nějak prozradilo, někdo nás někde viděl, ovšem já to nikdy neříkám,“ vysvětlila tvář Televizních novin.

Ta má navíc jednoduchý důvod k mlčení. „Nechci míchat práci do soukromí,“ objasnila. Jenže sama tuto zásadu porušuje. Nejenže ji totiž se Smečkou pojí láska, ale také pracovní a obchodní závazky. „Je to jednatel LuckyBe a náš kolega,“ potvrdila Borhyová funkci partnera v její firmě.

VIDEO: Borhyová načapána! Noční muchlování v autě s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Borhyová načapána! Noční muchlování v autě s novým milencem! Marek Pátek

Kromě toho svého milence využila i k prezentaci prodeje náramků, jejichž výtěžek putoval na její projekt LuckyBe dětem. Společně se stali tvářemi kampaně a pózovali spolu před objektivy fotoaparátů. Zřejmě kvůli nové úloze modela se Michal musel svěřit do rukou vizážisty. Zatímco dříve působil spíše jako obrýlený intelektuál, díky péči své přítelkyně se z něj stal sexy idol žen.

Není divu, že si ho moderátorka pořádně hlídá a tráví s ním spoustu času, jak je patrné ze sociálních sítí. Jezdí spolu na různé výlety a Lucka vše dokumentuje pomocí fotek. Ovšem jde na to od lesa a Smečka na nich nikdy není vidět. Pokaždé je ale v záběru možné spatřit, jak ji drží za ruku.

Tajnůstkaření ohledně vztahu i spolupráce se Smečkou se ale krásce zatím vyplácí. Podle dostupných informací z transparentního účtu má totiž firma, v níž dvojice spolupracuje, na kontě 307 000 korun. Ostatně podobné spojenectví uzavřela dříve Borhyová i s expartnerem Michalem Hrdličkou (29). Nechala se totiž zastupovat jeho PR agenturou, čímž jí dopomohla k lepší prosperitě.

VIDEO: Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout?

Video
Video se připravuje ...

Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií