Pro herce a dabéra přijela manželka Andrea (29) s malou Aničkou, která se táty nemohla dočkat. Naposledy ho viděla 26. prosince, když ho její maminka se zápalem plic odvážela do nemocnice. To, že budou mít hlavu rodiny brzy doma, holky věděly už od konce minulého týdne.

Po náročné onkologické operaci, při které herec přišel o hrtan a hlasivky, nenastaly žádné komplikace. „Po zdravotní stránce je Jirka po operaci prakticky zdravý. Rakovina je z těla pryč,“ míní Andrea.

Pomeje bude mít nějakou dobu i doma zavedenou sondu do žaludku kvůli přijímání potravy. „Hojení stále trvá a Jirka nesmí někde chytit nějakou chřipku. To by nebylo dobré,“ obává se manželka.

To, že by si spolu vyrazili někam do společnosti, nepřichází v úvahu. „Jirka je slabý. Musí se sžít se slavíkem. Všechno teď bude pro všechny o něco složitější. Ale je to jen otázka času…“ podotýká Andrea.

Domů si Pomeje z nemocnice vezl i několik krabic s lékařskými potřebami. „Bude teď potřebovat spousty pomůcek pro fungování se slavíkem. Čištění a tak podobně,“ dodává hercova manželka.

VIDEO: Jiřího Pomeje propustili z nemocnice: Pohublého a v roláku ho vyzvedla manželka s dcerou.

Video
Video se připravuje ...

Jiřího Pomeje propustili z nemocnice: Pohublého a v roláku ho vyzvedla manželka s dcerou. Tereza Kühnelová

Fotogalerie
64 fotografií