„Jarka a její pokládaná vlna. Miluju to období!" jásala herečka na Instagramu, kde zveřejnila již několik snímků ze zákulisí seriálu První republika. „Prvorepubliková partička rozehrána.... Aneb Jarka se vrací," hlásila.

Nechala také fanoušky lehce nakouknout na natáčení a na krátkém videu ukázala, jak režisér Biser Arichtev (41) rozdává pokyny jejím kolegům Stanislavu Majerovi (39) a Kataríně Šafaříkovové (29). Maurerová v popisku mimo jiné i lehce naznačila, jaká bude její úloha ve třetí řadě. „Je mi ctí jim posluhovat," napsala.

Její postava Jarka tak bude ve službě v domácnosti Hanse von Lippiho a jeho manželky Ireny, kterou v předchozí řadě hrála Anna Fialová (22). Ta ale v podstatě hlavní roli v pokračování odmítla, a tak ji nahradila Slovenka, která jako by jí z oka vypadla.

V první řadě Míša hrála služebnou v domě rodiny Valentových, ovšem v druhé řadě, jejíž děj se odehrává o osm let později, bychom ji hledali marně! Sama herečka se tomu tehdy dost podivovala.

„Zatím se mi nikdo neozval. Nikdo mě nekontaktoval a nesdělil, že bych pokračovala v druhé sérii,“ prozradila tehdy pro Aha! Maurerová, která měla tehdy plné ruce práce s natáčením Ulice. Teď už se v ní ale zase neobjevuje, takže je jistě za návrat do První republiky moc ráda.

VIDEO: Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
61 fotografií