Nelze se mu také divit. Už odpoledne jel do Obecního domu, kde se Český ples konal, na zkoušku. Jelikož byl ale na programu jako zlatý hřeb večera, vystoupení ho čekalo až kolem 22. hodiny.

Na pódiu byl v plné síle, do svých písní dal všechno a jako vždy své fanoušky nezklamal. Kdo mohl, zvedl se ze židle a s chutí si na jeho písně zatancoval. Atmosféra v sále byla bezvadná a Gott se usmíval od ucha k uchu.

Na konci jeho vystoupení na něm ovšem byla znát notná dávka únavy. Ale ani tak nepovolil a pro své příznivce přidal ještě další dva přídavky. Publikum ho odměnilo hlasitým potleskem.

Parket roztančila také Helena Vondráčková, která si později s manželem i zatančila. Poctivě totiž chodí na hodiny tance, a tak ji nezaskočila ani samba, rumba či čača. Na pódiu se rozdováděla muzikálová hvězda Pavel Vítek, který hosty v sále dostal do varu. Velký potlesk sklidila i Marie Rottrová, která už před časem oznámila konec své kariéry.

Během večera se také dražily luxusní kousky jako šaty Veroniky Chmelířové od návrhářky Beáty Rajské v hodnotě 80 tisíc korun, šperky, drahé hodinky a další cennosti. Šek s výtěžkem v celkové výši 480 000 Kč nakonec převzala Veronika Kašáková, která finanční částku využije pro svůj nadační fond pomáhající dětem z dětského domova.

VIDEO: Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina!

Video
Video se připravuje ...

Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina! Karel Kopáč

Fotogalerie
112 fotografií