Hanka se v televizi neobjevila dlouhé čtyři roky, ovšem nyní udělala výjimku a přijala pozvání Kateřiny Brožové (49) do pořadu Exkluziv televize Barrandov. Zatímco její muž Jirka na nabídku kývl hned, ona přece jen trochu váhala.

Není divu, vždyť poslední měsíce si prožila peklo. Po pobytu v léčebně se bála lidí a pobyt před kamerou byl pro ni nepředstavitelný. Protože se ale fyzicky i psychicky cítí dobře, souhlasila.

Zřejmě ale netušila, co ji tam bude čekat. Přímo před ni totiž na stůl ve studiu postavili láhev šampaňského a nalili jí i sklenku. Takové lákadlo! Skoro to vypadalo, že ji tím chtějí zkoušet. Krampolová se ale držela a po celou dobu natáčení si ani neusrkla. Během rozhovoru působila mile a sdílně a ani nevypadala, že by měla trému, které se předtím obávala.

Po poslední klapce zůstala láhev šampusu v podstatě netknutá a téměř plná. Jenže pak diskuze manželů s moderátorkou pokračovala mimo kameru. Poté láhev najednou zela prázdnotou. „Kdo potom pil a vypil celou flašku, to nikdo nesledoval. Nikdo jiný než ti tři tam ale nebyl!“ vyzradil pro Aha! zdroj ze zákulisí pořadu.

Hanka nepije, brání manželku Krampol

Pochybnosti o abstinenci Krampolové se objevily již v prosinci, kdy ji fotoreportéři nachytali, jak si třikrát denně kupuje pivo a víno ve večerce. „Hned, jak její manžel odejde do fitka, letí do obchodu pro alkohol! Týdny se ještě drží, víkendy má horší,“ tvrdil tehdy očitý svědek, který ženu denně potkával.

VIDEO: Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast!

Video
Video se připravuje ...

Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast! Blesk

Ovšem zda byla skutečně opilá, nebylo možné zjistit. Její manžel ji přitom brání jako lev. „Hanička a alkohol? To v žádném případě!“ tvrdil herec a dabér. „To víno asi kupovala mně, ona nepije!“ dodal. Již dříve také prohlásil, že pokud by jeho žena skutečně znovu začala pít, odveze ji osobně zpět do léčebny.

Fotogalerie
35 fotografií