Nová posila Ordinace v růžové zahradě 2 se na sociální síti pochlubila fanouškům s tím, že na sobě začíná pracovat. Sehnala si trenérku, která jí dává pořádně do těla. „Nemůžu chodit, ale jinak ji miluju,“ okomentovala svou dřinu. „No znáte mě! Já se udřu,“ připsala svou typickou hlášku k dalšímu příspěvku, na němž cvičí dřepy na speciální balanční podložce.

Tím ale její snažení nekončí. „Zítra je ÚPLNĚK a to znamená, že já si dávám jednodenní PŮST. Budu jíst jen ovoce a zeleninu,“ svěřila se Kohoutová s dalšími předsevzetími s tím, že na den přestane používat i veškeré sociální sítě. „Říkáte si, že jeden den zvládne každej, že jo?! Tak to zkuste se mnou,“ vyzývala na Instagramu.

Těžko říct, jaká je motivace herečky a zpěvačky. Poměrně nedávno oznámila rozchod s manželem Pavlem Čechákem (42), s nímž žila a pomáhala mu i s péčí o syny z jeho předchozího manželství s herečkou Táňou Vilhelmovou (39). Musela si tak najít nové bydlení a zvykat si na to, žít zase sama. Možná že cvičením se teď snaží zahánět chmurné myšlenky.

Třeba se ale chce jen udržet ve formě, i když její postava nemá žádné drastické změny zapotřebí. O tom se ostatně minulý týden mohli přesvědčit i televizní diváci seriálu Dabing Street, v jehož třetím díle Berenika ukázala své vnady.

VIDEO: Berenika Kohoutová hraje v muzikálu Šíleně smutná princezna titulní roli: Dělala z ní ale i maturitu!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová „šíleně smutná princezna“! Dělala z ní maturitu! Vobdráčková

 

Fotogalerie
54 fotografií