I když Dáda nemá tolik času jako druhá babička, maminka Míši, tak se hodně snaží, aby svého vnuka viděla, co nejčastěji. "My máme jednu hlídací babičku a druhou, která je spíš rozmazlovací. A to je Dáda! Myslím ale, že si ho užívají obě dvě. Dáda je opravdu skvělá. Jakmile to Dádě čas dovolí, tak k nám ráda za malým přijede. Je sice opravdu moc vytížená, ale snaží se vždy přijít. Obě babičky ho milují a on je miluje obě," svěřila se v rozhovoru pro Aha! pro ženy přítelkyně Felixe Slováčka mladšího. Ta si maminku svého přítele nemůže vynachválit.

"V tom negativním slova smyslu ji jako tchyni určitě neberu! Myslím si, že my se máme dost rády. Jsme si dokonce v některých věcech hodně podobné. A ona je ještě ke všemu Býk jako moje maminka, takže i ony jsou si jako by v něčem podobné. Myslím si, že máme kamarádský vztah, a beru ji samozřejmě i jako druhou maminku. Někdy potřebuji poradit, hlavně v tom showbyznysu, v němž mi třeba moje maminka neporadí."

Míša se netají tím, že malý doma poslouchá Dádiny písničky. "Vždy vykřikne - bába Dáda! A musíme mu to pustit. Tančí u toho a směje se. A pak máme doma velkou fotku Dády umístěnou na zdi, když jdeme ze schodů do prádelny, vždy říká: Bába Dáda a mává na ni," dodává se smíchem zpěvačka.

A zatímco Patrasová se do role babičky rychle vžila, její manžel Felix ne. "Děda Felix opravdu není hlídací dědeček! Je hrozně vytížený a je to tím, že chlapi to mají s dětmi trochu jinak a spíš je berou, až když jsou trochu větší. Samozřejmě párkrát ho viděl, ale je dost vytížený," tvrdí Formánková.

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE V AKTUÁLNÍM VYDÁNÍ ČASOPISU AHA PRO ŽENY!

VIDEO: Dáda Patrasová: Do Itálie pojedu, až si srovnám závazky doma!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Do Itálie pojedu, až si srovnám závazky doma! Hana Hoeschlová, Petr Soukup

Fotogalerie
50 fotografií