S touto variantou ani jeden nepočítal. „Od té doby, co jsme se v Bhútánu vzali, se stalo hodně překvapení, které nikdo z nás nemohl čekat. Třeba neplánované těhotenství Mariem a jeho ukončení, což vneslo mezi nás všechny celkem radikální dramata. Ale nechci o tom víc mluvit,“ prozradila Lilia v rozhovoru pro iDnes.cz velké tajemství Karla Janečka a jeho manželky Mariem.

S Janečkem je tato událost, jak se zdá, rozdělila. „Vztah budeme mít vždycky, otázka je, jaký. Uvidíme. Teď nemám sílu to řešit. Čekám dítě a musím se starat o sebe a svůj klid, nemůžu žít v nestabilním prostředí, kde nevím, co bude zítra a jaké drama zase nastane. Než to, to raději klidné nic,“ vysvětlila s tím, že je připravená vychovávat dítě sama.

Plánovali jsme to jinak, ale s realitou nemá cenu se hádat. Můžu přijmout to, co je, nebo můžu jít proti tomu, nesouhlasit s tím a bude to jen pro všechny kolem a hlavně pro mě horší. To nechci,“ dodala. Nyní uvažuje, kde bude se svým pětiletým synem z prvního manželství a dosud nenarozeným miminkem, o němž se domnívá, že je dcera, bydlet. Janeček by si je přál mít blízko sebe, ale Lilia se teprve rozhoduje, co bude pro ni a děti nejlepší.

VIDEO: Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

 

Fotogalerie
49 fotografií