„Ráda poznávám kus světa, který ještě neznám. Cestování je moje očista a každoroční předsevzetí dostat do sebe trochu sluníčka a nabít se pořádně do práce, která přijde,“ svěřila se muzikálová herečka, která se vypravila na Zanzibar.

Společnost na ostrově v Indickém oceánu jí dělá jen kamarádka, jelikož Kateřina je již delší dobu sama. Je ale jen s podivem, že nemá žádného chlapa, když má tak svůdné křivky. Těmi se teď ostatně představitelka Adiny Mandlové v Renčově filmu Lída Baarová pyšní i na pláži a navíc ukazuje, jak je díky józe pružná.

Snad to ale s cvičením moc nepřežene. Spíš by teď měla odpočívat a šetřit energii na duben, kdy se do Kongresového centra v Praze vrací muzikál Mamma Mia!, v němž blondýnka vystupuje coby Ali, kamarádka hlavní hrdinky Sophie.

Kromě Klausové se ve 23 exkluzivních představeních znovu představí i další muzikálové hvězdy – Alena Antalová (45), Leona Machálková (50), Daniela Šinkorová (45) či Helena Vondráčková (70) v roli Donny, Hana Holišová (37), Ivana Korolová (29) a Petra Vraspírová (30) coby Sophie a Petr Kolář (50), Pavel Vítek (55), Petr Kotvald (58), Tomáš Trapl (53), Oldřich Kříž (57), Roman Vojtek (45), Bronislav Kotiš (45), Jiří Langmajer (51) a Bořek Slezáček(50) v rolích Sophiiných potenciálních otců.

VIDEO: Kateřina Klausová: Vypadám arogantně, ale je to tím, že jsem plachá!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Klausová: Vypadám arogantně, ale je to tím, že jsem plachá! Kristýna Léblová, Jan Jedlička

 

 

Fotogalerie
54 fotografií