Tradiční brněnský ples ve Faith Galery byla opět dokonalou přehlídkou jak zábavy, tak jídla. Téměř všechny oči se seběhly ve výstřihu moderátorky Ivy Kubelkové, která na Plese jako Brno byla poprvé. Zatímco loni svou super štíhlou postavu v odhalených šatech předvedla herečka Pavla Vitázková, letos chyběla.

„Obě děti nemocné, manžel v divadle, hlídat neměl kdo, já róbu připravenou, rtěnku krásně červenou, boty nový a nic... Tak snad příště,“ napsala Blesk.cz herečka, kterou proslavil seriál Cesty domů. 

A chyběla i nejkrásnější žena planety pro rok 2012 Tereza Fajksová. „Letos mě nikdo nepozval a asi bych stejně nešla, v úterý mě čekají státnice a už několik dní z toho nespím,“ řekla Blesk.cz Miss Earth. Překvapivě na brněnské události chyběla i reportérská hvězda Michal Janotka. „Ani o tom nevím, ale stejně mám práci,“ tvrdil Michal, kterému se přezdívalo péřovkový král. „To už taky neplatí, teď si ulétávám na kabátech. Mám jich několik a taky jiné barvy,“ dodal se smíchem reportér TV Prima.

Pozvaná nebyla ani jeho ex, moderátorka Sandra Parmová. Ale vzhledem k tomu, že je po porodu dcery, tak by zřejmě nešla.

Každopádně Brno o nádherné ženy nepřišlo a po celý večer se bylo na co dívat. Jak už zmíněné hluboké výstřihy vepředu i vzadu, nebo odhalené kalhotky plavkové královny Nely Slovákové.

VIDEO: Seriálová herečka Pavla Vitázková: Zhubla 25 kilo během 7 měsíců!

Video
Video se připravuje ...

Seriálová herečka Pavla Vitázková: Zhubla 25 kilo během 7 měsíců! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií

VIDEO: Miss Fajksová dostala kopačky: Tak se aspoň opiju!

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová dostala kopačky: Tak se aspoň opiju! Petr Soukup, Markéta Reinischová