Herečka Blesku fakt, že mezi jejím manželem probíhá spor, přiznala. "Ano, máme teď velké starosti, vztahy jsou vyhrocené, ale věřím, že najdeme společnou cestu," řekla Bočanová a za zveřejnění konverzace se omluvila. "Znáte mě, víte, že s médii špinavé prádlo neperu, a stejně tak Viktor. Ke zveřejnění došlo nedopatřením a já se omlouvám všem, kteří to museli číst," dodává Bočanová.  

Ze zveřejněného dopisu to ovšem na brzký smír nevypadá. Jeho autorkou je podle všeho Mrázova stávající manželka Petra, která evidentně reaguje na návrh Bočanové na novou výši alimentů, která se má ze dvaceti tisíc korun měsíčně zvýšit na šedesát.

Dopis je ale, dle webu Expres.cz, který úryvek zveřejnil, plný zloby a hněvu vůči Mahuleně, která prý chce na veřejnosti vypadat jako super matka, která zvládá veškerou péči o postiženou dcerku sama. V dopisu jí je drsně vyčítáno, že si neuvědomuje, kolik času a peněz Viktor s novou rodinou do Márinky nainvestoval, včetně konzultací s lékaři a odvážení do škol a ke specialistům. Od října prý Márinka navíc přestala chodit k Mrázovi domů v rámci střídavé péče, a ten k ní má přístup pouze jednou týdně u Bočanové doma. Bočanové je v textu také vyhrožováno sociálkou za to, že dceru nechává hlídat lidmi, které se Mrázovi a jeho nové ženě nepozdávají, zatímco Mahulena cestuje.

VIDEO: Jak bydlí Mahulena Bočanová? Poprvé ukázala dům i chlapa do postele!

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Mahulena Bočanová? Poprvé ukázala dům i chlapa do postele! TV Barrandov

Fotogalerie
24 fotografií