V ostrém dopise, který se objevil na síti, zazněla ostrá slova o tom, že se Bočanová o dceru nestará a navýšením alimentů chce financovat svůj osobní život. Když to zjistila, Bočanová se podle svých slov zhroutila a okamžitě svůj účet na síti zrušila.

Proč ale ke zveřejnění informací došlo? Zprvu to totiž vypadalo, že herečka jej zveřejnila úmyslně, aby ukázala, jak ji slovně napadá nová Mrázova manželka Petra. To ale Bočanová popřela. „Stala se nešťastná náhoda. Máme teď vyhrocené vztahy a spor je ve stadiu, kdy si veškerou naši korespondenci a SMS archivuji v mobilním telefonu. Ten si ode mě půjčila na hraní dcera, a omylem zprávy odeslala na sociální síť. Nemůžu se na ni zlobit, není si toho vědoma. Můj malý Rain Man tak omylem odkryl naši třináctou komnatu a hodil mi klacky pod nohy,“ vysvětlila Bočanová.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Mahulena Bočanová? Poprvé ukázala dům i chlapa do postele! TV Barrandov

„Omlouvám se všem, kteří to museli číst, je mi jasné, že to obletí celou republiku. Kdo mě ale zná, ví, že špinavé prádlo na veřejnosti neperu, ani Viktor, kterému bych to nikdy neudělala,“ říká Mahulena. „Budu doufat, že najdeme smírnou cestu.“

VIDEO: Mahulena Bočanová: V Chalupářích jsem způsobila infarkt Řandovi!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: V Chalupářích jsem způsobila infarkt Řandovi! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
52 fotografií