Na sociálních sítích musí Miss České republiky 2003 neustále řešit dotazy maminek z řad jejích fanynek. Ty jsou prý velmi často zvědavé, proč Lucčina dcerka, která 25. ledna oslavila první rok na světě, zatím nemá propíchnutá ouška.

„Náušnice. Vaše častá otázka. Nic proti nim nemám, ale pediatrička je Lole nenastřelí, dokud nebude očkovaná,“ vysvětlila Křížková, která je ovšem známá také pod svým dívčím jménem Váchová.

Co se týče očkování, jedná se v poslední době o velmi ožehavou otázku. Zatímco dříve se očkovaly všechny děti, dnes se ozývají hlasy kritiků, podle nichž je očkování nebezpečné. Některé maminky tak dnes odmítají vystavit své děti riziku.

Sama modelka a dvojnásobná máma tak vyhraněný názor nemá, přesto její holčička ještě očkovaná není. „Očkovat ano, ale jen povinné vakcíny a jen když je dítě 100% zdravé. Lola si počkala do prvních narozenin a dnes dostala první dávku,“ objasnila svůj postoj na Instagramu a následně ji zavalily zvědavé dotazy, jestli je skutečně možné čekat až do roka.

„Když není dítě zdravé, tak není jiná varianta. Lola chytla od bráchy neštovice a pak několik infektů horních dýchacích cest,“ vyprávěla o nemocích svých potomků Lucie a doplnila: „V tomhle se vyplatí počkat si a nikam nepospíchat.“

Teď, když už je její princeznička zdravá a navíc naočkovaná, nic už nebrání tomu, aby dostala své první náušničky. Jak moderátorka prozradila, dcerce hodlá nechat uši propíchnout v příštím týdnu.

VIDEO:  Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
65 fotografií