Stejně jako Jan Pokorný i Olina Řebíčková se přihlásila do reality show Farmář hledá ženu, kde v druhé sérii bojovala o jeho přízeň. Během natáčení se tito dva sblížili, a dokonce spolu strávili noc. Jenže když pak měla přijít řada na to, aby si Honza vybral mezi ženami, Olinu odkopl a dal přednost Lence. Nešťastné blondýnce pak s úsměvem vmetl do tváře, že jim s Lenkou může přinést do postele ranní kávu.

Olinu to dost vykolejilo, cítila se poníženě, a ještě než se pořad začal vůbec vysílat, zmizela. Své rodině zanechala dopis na rozloučenou. Policie po ní několik dní pátrala, až ji nakonec našla mrtvou v lese v jejím autě nedaleko rybníka v Komořanech. Zabila se z nešťastné lásky. Už předtím si ve svém životě prožila s expřítelem peklo. Honzovi se během natáčení přiznala, že ji dokonce fyzicky týral.

V Janově okolí byl ještě jeden přítel, který spáchal sebevraždu, a sice fotograf slavných Jiří Blahoslav Bláha. S Pokorným si byli dokonce fyzicky celkem podobní. Oba si zakládali na svalnatém těle a dlouhých vlasech. Oba chodili rádi polonazí.

Fotograf Bláha se proslavil focením do pánských časopisů, později fotil také známé osobnosti. Druhou polovinu svého života strávil cestováním, až nakonec skončil v Tanzánii, kde si otevřel penzion. Jenže klienti se nehrnuli a Bláha se dostával do čím dál větších depresí. Nakonec se předloni v květnu v jednom z hotelových pokojů oběsil.

VIDEO: Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou!

Video
Video se připravuje ...

Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou! Monika Krčálová

Fotogalerie
73 fotografií