„On set. Jo a umím i další filmařský slangy, třebas: rec hokr – hotovostní krabice (tu používám pod nohy, když točím s Jankem a vlastně skoro s každym hercem nad metr pade),“ začala s popisem filmařských termínů herečka Veronika Arichteva a prozradila také, jak je možné, že v záběrech s Jánem Koleníkem nesahá někam pod jeho ramena. „Já už se moc nesměju. Horší je z toho pak ladně slézt a pokračovat v chůzi, jakože se nic neděje,“ vysvětlila průběh natáčení takových scén Veronika svým fanouškům.

„Kantna – hranice záběru a mýho ‚herectví‘. Švenk – mávání kamerou nebo čímkoliv, co držíte v ruce (kafe, sůša, klapka, rtěnka, ... no dobrý zase). Catering – tam sem furt. Vinčuc – něco na mikrofonu. Butterfly – bílá velká plachta, ale pozor není to stan. Negr – stínítko. Karavan – ale ten jsem viděla teď poprvé. Bisílačka – vysílačka Bisiho. Nemáte zač,“ předvedla svoji paměť Arichteva. A že se jí tyto pojmy hodí. Při natáčení videí s kamarádkami z tria tři v jednom má aspoň čím machrovat. Jak kamarádky několikrát uvedly, Verča je z nich ta nejvíc technicky nadaná.

VIDEO: Veronika Arichteva: Proč má v druhé řadě První republiky menší roli? Je to její konec?  

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Proč má v druhé řadě První republiky menší roli? Je to její konec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
46 fotografií