„Vážení přátelé, dostali jsme šanci od Kanady a jedeme volit do Toronta. Právě jsme byli propuštěni. A i když je to trochu dražší volba, tak vítězství Miloše by nás vyšlo daleko Drahoše,“ okomentoval ve stylu sobě vlastním Tomáš Klus to, že jejich volba bude zřejmě nejdražší v historii.

Už před dvěma týdny si totiž pár s dcerkou Jenovéfou v šátku koupil letenku a vydal se na cestu do Kanady s tím, že si v poklidu odvolí, a vrátí se zpět do Karibiku za svými dětmi Alfrédem a Josefínou. Avšak chyba lávky. Imigrační úředníci je vrátili rychle zpět s tím, že jsou podezřelí, a volit jim nedovolili. 

„Tak jsme letěli volit. Pak si pro nás přišla paní s papírkem a našimi jmény, pak nám nikdo nic neřek, pak nás vyslýchali a řekli, že teda jó, ale že už není čím, pak zase dloooouuuhý čekání na nic, někdo furt někam volal a říkali nám, že ještě fjů minut a nakonec jsme volit neletěli, protože to není zvykem a budí to podezření na imigračním. I my, Grace? Bez legrace. Prosím běžte volit a najděte i někoho za nás,“ vysvětlil Klus na sociální síti jejich problémy na letišti. Na podruhé však dvojice nic nepodcenila a hlas profesoru Drahošovi snad v pořádku docestuje.

VIDEO: Tomáš Klus na premiéře Po strništi bos: Svěrák má koule na výzvy!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus na premiéře Po strništi bos: Svěrák má koule na výzvy! Luboš Procházka

Fotogalerie
41 fotografií